1:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení kola - Nemanice vyloupily Veselí ve velkém stylu!


Branky


0

Veselí ztratilo kontakt se Včelnicí po nečekané prohře. A jaké prohře! Nemanice nasázely soupeři šest branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, ale pak začal nemanický koncert

Již úvodní desetiminutovka ukázala, že to z pohledu domácích nebude tentokrát ono. Hosté začali s velkou chutí a vypracovali si dvě slibné příležitosti, které ale ještě stačil brankář Jakub Hejl vyřešit. Potom se naši trošku otřepali a v 19. minutě po centru Martina Čížka z pravé strany a po chybě hostujícího obránce poslal Lokomotivu do vedení Daniel Klestil 1:0. A stejný hráč o pět minut později přiťuknul míč ve vápně na Tomáše Hrušku, ale i hostující brankář prokázal své kvality a míč lapil do rukavic. A to bylo ze strany Lokomotivy všechno a začali úřadovat hosté, kteří připravili domácím doslova dvacetiminutovku hrůzy.  Nejprve ve 29. minutě vyrovnal po zaváhání obrany Bašta 1:1.  O minutu později po rychlém kontru vstřelil branku Lukáš 1:2. Ve 35. minutě naštěstí pro domácí minul z metru Záveský, ale o pět minut později, po chybě ve středu hřiště, přidal svůj druhý gól Bašta a v poslední minutě první půle opět po chybě v rozehrávce dokončil devastaci domácích Novotný 1:4

 

Veselí zažívalo černou sobotu

Druhý poločas začal, tak jak skončil první, a veselští fotablisté hned po dvou minutách inkasovali přímo z rohu Köchloflem 1:5. Nemanice v pohodě kontrolovaly hru a domácí hráče k ničemu vážnému nepustily. Naopak v 68. minutě svým třetím gólem upravil Bašta na konečných 1:6 a debakl druhého celku tabulky byl dovršen.

 

Děkujeme za zaslání reportu prostřednictvím registrované sekce!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Lokomotiva Veselí: "Hosté zvítězili naprosto zaslouženě a naši musí na tento zápas rychle zapomenout a pokusit se v příštím zápase na hřišti v Plané u Č.B. dokázat nejen fanouškům, ale hlavně sobě, že fotbal hrát nezapomněli a porvat se o body.".




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - T. Frejlach [-] , D. Klestil [-] (75. T. Ardamica [-] ) , D. Karták [-] (51. P. Kolář [-] ) , D. Fichtner [-] , M. Šachl [-] (33. A. Hruška [-] ) , P. Hájek [-] , V. Kotyza [-] , P. Koktavý [-] , T. Hruška [-] , M. Čížek [-]


ŽK: 10. A. Hruška , 54. M. Čížek , 64. D. Fichtner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ALBERT Karel - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.