1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě bleskové trefy rozhodly o dělbě bodů


Branky


0

Větřní v tomto kole na svém hřišti přivítalo velmi nepříjemného soupeře, kterým byla českobudějovická Slavie. Hosté se ujali vedení ještě dříve, než někteří diváci stačili usednout na svá místa, ale i domácí se brzy činili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kindermann otevřel skóre ve druhé minutě

Vstup do utkání vyšel hostujícímu celku od Malého jezu opravdu na výbornou, když byl v rychlém brejku faulován na rohu šestnáctky Slípka, ten samý hráč se jako tradičně postavil k zahrávání přímého kopu, svým centrem našel hlavu Petra Kindermanna, který se nemýlil a uklidil ve 2. minutě míč přesně k tyči, 0:1. Tato branka však domácí probrala a po zvýšení důrazu přišla brzká odezva.

 

Po povedené akci středem hřiště, zakončoval nekompromisním projektilem Weinhard do šibenice a v 9. minutě tak bylo opět srovnáno, 1:1. V následujících minutách prvního poločasu dokázali převzít otěže zápasu zpět do svých rukou hosté a díky tomu si vypracovali několik slibných šancí. Nejprve Slípka obešel obránce a po jeho křížné střele levou nohou zvonila tyč, poté se průniky do vápna prezentovali Vranovský a Wejskrab, ale v tomto případě postrádaly obě akce kvalitnější finální fázi. Neméně pohledná byla rovněž kombinace mezi Kindermannem a Puachem, který postupoval z levé strany na bránu, ale jeho zakončení vytěsnil domácí gólman nad břevno.

Dalšího gólu už se diváci nedočkali

Slávisté přenesli svou aktivní hru i do druhého poločasu a hned ve 47. minutě pálil po zemi Kindermann, s jehož střelou si však domácí jednička v brance Pavelka dokázal poradit. Následně si hosté vypracovali několik rohových kopů v těsném sledu za sebou, po jednom z nich Hlavičkoval Dvořák k tyči, ale Pavelka se opět vytasil s parádním zákrokem. Za pár okamžiků se mezi úspěšné střelce nedokázal zapsat ani Wejskrab, který po další standardní situaci a zmatku ve vápně netrefil skákající míč před malým vápnem. Zanedlouho o sobě dal vědět také Mizera, který se posun ve druhém dějství z obrany do útoku, na levé straně dokázal přejít přes dva protihráče, pálil z úhlu, ale proti byl opět Pavelka.

 

Když v dobré pozici nemířil přesně mezi tři tyče ani Bohůnek, začal tlak hostí pomalu opadat. Toho využili domácí a i oni začali hrozit. Po rychle rozehrané standardní situaci si Weinhard pokryl míč, zbavil se dotírajícího obránce, napřáhl ke střele ze vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů a další svou dělovkou orazítkoval spojnici. Následně se k míči v šestnáctce dostal opět Weinhard, ale naštěstí pro hosty se mu do cesty postavil brankář Wolf a nebezpečí zažehnal.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Po dvou vítězstvích jsme se dostali do určité pohody, ale bohužel nám stále chybí šest lidí ze základní sestavy, což už je na této úrovni znát. Byl to remízový zápas, před kterým jsme říkali, že remíza pro nás bude malé vítězství. Soupeř ukázal své kvality a hrál velmi dobře. My jsme na hřišti určitě nechali srdíčko a toho si vážím. Pro kluky jako je Vojta Decarli nebo Příba, kteří toho moc neodehráli, to bylo strašně náročné a já před nimi mohu smeknout klobouk za to, jak zápas zvládli. V důležitých momentech nás opět podržel Pavelka v bráně. Soupeř měl plno standardek, které jsme, kromě jedné v úvodu zápasu, ustáli. Vyhrát mohla jak Slavie, tak nakonec i my, ale remíza je asi zasloužená. My jen doufáme, že se dáme na Lokotku už trochu zdravotně dohromady.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Hrál se v této soutěži nadstandardní zápas. Po dvou rychlých brankách další sice již nepadly, ale obě mužstva měla dobré možnosti obrátit duel ve svůj prospěch. Proti ovšem byli gólmani, jak domácí Pavelka, tak náš Wolf podrželi své týmy a tak konečná remíza odpovídá průběhu utkání.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] , V. Decarli [-] (87. J. Šustr [-] ) , J. Peťule [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Štich [-] , M. Pils [-] , M. Votýpka [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , J. Vranovský [-] , D. Šťastný [-] (46. M. Bohůnek [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Mizera [-] (79. V. Bravenec [-] ) , T. Wejskrab [-] (69. T. Vršitý [-] ) , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (84. J. Kohout [-] ) , M. Slípka [-] , P. Kindermann [-]

ŽK: 47. J. Poláček - 21. P. Mizera , 54. M. Slípka , 83. P. Kindermann .
Místo: Větřní. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Herzog Radek - KŘÍŽ Karel, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.