Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov přejel Osek půltuctem branek


Branky


0

Rudolfov si doma s chutí zastřílel proti Oseku. Díky výhře 6:0 se domácí hráči posunuli na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov si do poločasu vytvořil dvoubrankový náskok

V sobotním parném odpoledni přivítal Rudolfov na svém hřišti soupeře z Oseka. Oba týmy minulé kolo remizovaly. Domácí si přivezli bod z Milevska a hosté v derby remizovali v Katovicích. 

 

Jako první zahrozili hosté, když se mezi domácí stoper dostal Říský, ale jeho přízemní střelu Teringl stačil vyrazit. V 6. minutě posunul míč Pouzar na střelu Šindelářovi, jeho střelu Chaluš vyrazil a dobíhající Pouzar uklidil míč hlavou do sítě - 1:0. Rudolfov měl častěji míč na svých kopačkách, ale jejich útočnou snahu často brzdil zdvižený praporek pomezního rozhodčí. Na druhé straně zkoušel štěstí z přímého kopu Hoch, ale brankář Teringl jeho pokus vyrazil do bezpečí. Po necelé půl hodině hry si vybral velkou porci smůly hostující brankář Chaluš. Ve 29. minutě zahrával Pouzar rohový kop, brankář Chaluš vyboxoval míč přímo do hlavy domácího Novotného, od kterého putoval míč do sítě - 2:0. 

 

Ve 36. minutě se dostal ze strany před brankáře Chaluše domácí Kocina, ale brankář hostí jeho střelu dokázal vyrazit. Hosté se první poločas pokoušeli o střelbu ze střední vzdálenosti, ale žádná z nich nemohla ohrozit brankáře Teringla. Ve 40. minutě vybojoval míč na polovině hřiště domácí Ryneš a následnou přihrávkou poslal do samostatného úniku Baščevana, který byl zpočátku zřejmě překvapen, že se vyhnul ofsajdové pasti. Své zakončení nakonec poslal mimo tři tyče hostující branky. V závěru prvního poločasu ještě hosté zahrávali přímý volný kop kousek za hranicí velkého vápna, ale střela Hocha mířila do zdi a odražený míč ten samí hráč poslal nad Teringlovu branku.

Domácí opanovali druhý poločas a přidali čtyři branky

Druhý poločas začali domácí aktivně a dostali hosty pod tlak. V 55. minutě dostal hodně prostoru ve vápně Kocina, ale jeho zakončení skončilo vedle pravé tyče Chalušovy branky. O dvě minuty později utekl na pravé straně Kocina a namířil si to do vápna, kde ho fauloval Brabec a následovala penalta. K míči se postavil tradiční exekutor Pouzar a přesnou ranou k tyči zvýšil na 3:0. 

 

Po hodině hry o sobě dali vědět hosté, ale po centru z pravé strany hlavičkoval Carda vedle domácí svatyně. V 66. minutě se ve středu hřiště uvolnil přes dva hráče domácí Baščevan a následnou kolmicí poslal do sóla Pflegera, který střelou na bližší tyč překvapil Chaluše - 4:0. A za deset minut si ten samý hráč gólovou radost zopakoval. Vejvar odcentroval z pravé strany, zakončení Dvořáka dokázal Chaluš dvakrát zastavit, ale na dorážku Pflegera už byl bezmocný - 5:0.

 

V 82. minutě vybojoval Vejvar míč na pravé straně, přihrál Kovačičínovi, který míč ještě posunul lépe postavenému Baščevanovi a ten uklidil míč po šesté za Chalušova záda. V 87. minutě se mohl mezi střelce zapsat Vejvar, ale v samostatném úniku branku přestřelil. O další minutu později šel sám na Chaluše Kovačičín, ale zakončil přímo do brankáře hostí. Hosté v závěru rezignovali na bránění a před Chaluše se dostal i Pouzar, kličkou se zbavil brankáře, ale ani on míč o branky nedostal. Utkání tak skončilo vysokou a zaslouženou výhrou Rudolfova 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Štěpán Prokeš (hráč): "Do zápasu jsme vstupovali s jasným cílem získat tři body, což jsme nakonec potvrdili. Osek přijel oslabený, ale byl to velmi houževnatý soupeř. Vstřelili jsme rychlý první gól a do poločasu přidali ještě jeden. Ačkoli jsme byli favority zápasu, zápas byl z naší strany plný nepřesností, ale to samé platilo pro hosty. Výsledek je jednoznačný a tři body nás posunuly dál za parádním umístěním."

TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Z naši strany to byl zápas, kde jsme se podívali pravdě do oči, výmluvy o nedostatku hráčů a o sestavě jsou zbytečné a alibistické. Prostě jsme hráli všichni špatně a soupeř nás přehrál ve všech směrech. Doufám, že Pouzar do konce sezóny nepřijde o hlas, jinak by Rudolfov horko těžko zakládal útočné akce. O kopací technice tohoto hráče by mohli naši obránci povídat ."



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] , Z. Kuna [-] - M. Kocina [-] (71. V. Vejvar [-] ) , J. Kovačič [-] , J. Šindelář [-] (75. V. Dvořák [-] ) , R. Pouzar [-] - V. Baščevan [-] , L. Janák [-] (62. M. Pfleger [-] )

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Brabec [-] , J. Říský [-] , J. Baloušek [-] (83. A. Mrázek [-] ) , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] , M. Čapek [-] (62. V. Ježek [-] ) , R. Kuneš [-] , M. Carda [-]

ŽK: 43. Z. Kuna - 57. M. Brabec , 59. S. Hosnedl .
Hráči zápasu: J. Novotný , Z. Kuna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vican Miroslav - REISNER Jiří, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.