M. Vodička 54. (p.)
M. Vodička 66. (p.)
2:3
(0:2)
6. M. Řezáč
19. R. Durda
82. M. Pysk (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč doma nečekaně zaváhala


Branky


54. M. Vodička (p.) , 66. M. Vodička (p.) - 6. M. Řezáč , 19. R. Durda , 82. M. Pysk (vl.)
0

Nečekanou výhru 3:2 si přivezli ze hřiště druhé Starče fotbalisté Horního Újezdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně dvakrát udeřili

Domácí nezačali jsme sice úplně špatně , ale již v 6. minutě po zbytečné ztrátě míče a následném rohovém kopu, dostali odrazem po hlavičce Martina Řezáče  branku -0:1. Od té doby hra domácích byla velmi špatná, chyběl pohyb, důraz a naopak vytvářeli celou řadu nepřesností.  I nasazení bylo malé. Ve 20. minutě domácí vytvořili další zbytečnou ztrátu a soupeř znovu trestal Radkem Durdou -0:2. Až do konce poločasu již domácí nedokázali zvednout svoji hru a soupeř, který byl v první půli určitě lepším týmem  šel do šaten zaslouženě s vedením o dvě branky.

Domácí sice vyrovnali, ale všechny body putují do Horního Újezdu

Do druhého poločasu udělali domácí několik změn a hned zahájili zvýšeným tlakem. Soupeře  přehrávali, ale góly dávali jen z pokutových kopů (první jim soupeř více méně daroval) Marek Vodička je pokaždé proměnil a vyrovnal na 2:2. I za nerozhodného výsledku se domácí snažili o zisk tří bodů, ale stoprocentní šance ani branky nepřicházely, naopak soupeř z brejku deset minut před koncem nacentroval a domácí obránce si míč srazil do branky -2:3. V závěru se domácí snažili ještě vyrovnat, ale určité vypracované „pološance“ již nevyužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Z naší strany to byl velmi špatný, prohospodařený první poločas a solidní druhá půle. To však na body nestačilo. Body „za jeden poločas“ jsme si asi opravdu  nezasloužili a neomlouvají nás ani některé citelné absence důležitých hráčů. Máme vyrovnanou „lavičku“ a utkání jsme měli zvládnout daleko lépe.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Do utkání jsme dobře vstoupili a rychle vedli 2:0. V druhém poločase byli domácí lepší a vyrovnali. Nakonec se k nám přiklonilo štěstí a dovedli utkání do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - R. Ježek [-] (46. D. Tomek [-] ) , M. Vodička [-] , M. Bříza [-] (46. S. Jahoda [-] ) , V. Smejkal [-] (85. J. Dolníček [-] ) , L. Lauš [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , M. Kaňka [-] , M. Pislcajk [-] , O. Dvořák [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Václavek [-] , J. Kučera [-] , R. Durda [-] , T. Kaláb [-] (84. K. Kresa [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-] , P. Míča [-]

ŽK: 8. M. Pysk , 35. M. Bříza .
Hráči zápasu: P. Míča .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - JONÁŠ Zdeněk, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.