4:4
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chlístově se urodila remízová přestřelka


Branky


12. M. Svoboda , 28. R. Hruška (p.) , 43. M. Svoboda , 59. M. Vídenský - 8. J. Jonáš , 18. A. Kisela (p.) , 51. A. Kisela , 78. R. Fišer
0

Domácí Chlístov ztratil doma nečekaně Lipníku a jeho šance na postup téměř vymizely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve prospěch pro domácí

Utkání začali lépe hosté. Od první minuty byli aktivnější a důraznější. Tento nástup do utkání se jim povedl i brankově a již v osmé minutě šli do vedení gólem Jonáše, který hlavou vsítil první branku. Na toto domácí zareagovali, jak jen nejlépe šlo a o čtyři minuty srovnal skóre po individuální akci Miroslav Svoboda. Diváci se však nenudili, protože za šest minut na to, po faulu v domácím velkém vápně rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop, který s přehledem proměnil Aleš Kisela a poslal tak hosty opět do vedení. V probíhající osmadvacáté minutě byl v pokutovém území však faulován i Miroslav Svoboda a zařídil tak pokutový kop pro domácí barvy. Na značku pokutového kopu si postavil míč Roman Hruška a také s jistotou proměnil. Po půlhodině hry byl tedy stav 2:2. Dvě minuty před koncem poločasu ještě vsítil svoji druhou branku Miroslav Svoboda a zajistil tak jednobrankové vedení do přestávky.

Hosté nakonec dokázali vyrovnat

Druhý poločas se odehrával ve stejném obraze jako první. Hosté opět začali aktivněji a v jednapadesáté minutě Aleš Kisela vyrovnal na 3:3. Po tomto vyrovnání domácí opět přidali na obrátkách a soupeře zatlačili na jeho polovinu, což se jim také vyplatilo a opět šli v 59. minutě do vedené po technické střele Milana Vídenského. Soupeře ani tato branka nezlomila. Přidali na důrazu a snažili se o vyrovnání. V 87. minutě zahrávali hosté volný přímý kop z prostoru rohového praporku, kdy na centrovaný míč do vápna si nejlépe naběhl Radim Fišer a povedenou hlavičkou vyrovnal na 4:4. Vzhledem k tomu, že do konce utkání již žádné z mužstev nedokázalo proměnit své vypracované šance skončilo utkání remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: I když jsme dvakrát v utkání vedli musím být s bodem spokojen. Zejména z toho důvodu, že soupeř byl po většinu utkání přinejmenším vyrovnaným soupeřem a v určitých pasážích byl i důraznější a aktivnější. Další brankové příležitosti, které zůstaly bez využití byly však k vidění na obou stranách.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes museli být diváci spokojeni. Hrál se líbivý útočný fotbal s mnoha šancemi a brankami Jsem rád, že jsme se kvalitnímu domácímu celku herně vyrovnali. Myslím, že to byla dnes spravedlivá remíza.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] - M. Svoboda [-] , L. Smolík [-] (80. M. Granát [-] ) , M. Rygl [-] , M. Vídenský [-] - L. Rygl [-] (72. T. Kuchařík [-] ) , R. Hruška [-] -

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (90. J. Procházka [-] ) , M. Tretera [-] , A. Rohony [-] , J. Jonáš [-] (87. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] , V. Krotký [-] , L. Macháček [-] (46. R. Fišer [-] )

ŽK: 78. J. Belvončík - 54. V. Krotký , 55. J. Jonáš , 75. A. Kisela , 81. A. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Svoboda - A. Kisela .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VALA Vladimír, NESTROJIL Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.