Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno konečně na jaře vyhrálo


Branky


0

Fotbalisté Mohelna získali první jarní body a hned to byly tři, které ještě vykřesaly velmi malou naději na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali jediný gól

Mohelno asi již definitivně přišlo o šanci zachránit Okresní přebor, přesto ještě nějaká šance existovala. Také čekání na první jarní bod by v Mohelnu rádi utnuly. Jenže soupeř ze Studence by rád odčinil minulou domácí prohru s Chlístovem. Na podzim doma Studenec vyhrál nejtěsnějším rozdílem 2:1. Utkání ovládali od začátku až do konce domácí, kde svou bojovností překvapili nejenom svoje diváky ale i soupeře který se těžko z tlaku domácích dostával. Po prvním gólu Petra Štěpána z 16. minuty tlak domácích ustal a více ze hry měl Studenec. Domácí mohli zvýšit náskok ze svých brejků, ale bohužel pro domácí Jeřábek nastřelil jen tyč.

Domácí dokázali dovést utkání do vítězného konce

Ve druhém poločasu se hosté prosadili hned ze začátku, kdy krásnou střelou Pavla Rouska srovnali utkání na 1:1 . Domácí se ale nepoložili a dokázali vstřelit druhý gól, kdy Štěpán našel kolmicí Jeřábka -2:1. Hosté pak začali být nervózní a to vyústilo v druhou žlutou kartu pro Rouska. I přes početní nevýhodu Studenec zatlačil Mohelno, ale domácí dokázali vstřelit ještě dvě branky Štěpánem a Sladkým a pohlídat si své zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Jeřábek Tomáš, hráč: Utkání ovládali od začátku až do konce domácí, kde svou bojovností překvapili nejenom svoje diváky ale i soupeře který se těžko z tlaku domácích dostával.




Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - J. Sladký [-] , P. Šanda [-] , A. Mohelský [-] (86. J. Světlík [-] ) , T. Jeřábek [-] (75. P. Šanda [-] ) , D. Horký [-] , L. Drápela [-] , P. Štěpán [-] , M. Kerndl [-] , P. Horký [-] , M. Kopeček [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - P. Matějek [-] , J. Buršík [-] , J. Holoubek [-] - M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , O. Vrba [-] - M. Chalupa [-] (53. F. Hájek [-] ) - J. Strnad [-]

ŽK: 43. P. Šanda , 73. P. Štěpán , 80. P. Šanda - 41. P. Rousek , 46. P. Matějek , 53. J. Strnad . ČK: 67. P. Rousek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: RYGL Luboš - SVOBODA Ladislav, NOVÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.