A. Kisela 32. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník s Horním Újezdem doma podlehl


Branky


32. A. Kisela (p.) - 16. M. Zvěřina , 74. R. Durda , 86. R. Durda
0

Souboj dvou nováčků vyzněl lépe pro hosty z Horního Újezdu a udělali další krok k záchraně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

První poločas vypadal zprvu vyrovnaně. Šance byly na obou stranách. Okolo desáté minuty se hostům podařilo proniknout do šestnáctky domácích a dokonce vstřelit branku, jenže gól se nepočítal kvůli faulu na gólmana, který gólu předcházel. Podařilo se jim však skórovat v minutě 16., kdy Marek Zvěřina dostal míč za záda domácího brankaře z rohového kopu. Následovala opět vyrovnaná hra. Ve 32. minutě byl proti hostům odpískán faul v jejich pokutovém území a k penaltě si šel stoupnout Aleš Kisela. V následujících minutách nebyli hosté příliš spokojení s rozhodčím a jejich trenér dokonce z vlastního uvážení opustil střídačku. Jeho odchod však neměl na další chod prvního poločasu žádný dopad, a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:1.

Ve druhé půli dávaliy góly pouze hosté

Druhý poločas navázal na první poločas tak, jako by ani nebyla patnáctiminutová přestávka. Týmy byly opět vyrovnané. Dlouho se nic příliš zajímavého nedělo. V 74. minutě přiletěl do pokutového území balón z rohového kopu, který odkopl Radek Durda. Míč se nešťastně odrazil od hráče domácích a vletěl do branky. Domácím hráčům už se příliš nechtělo běhat, a tak nedokázali dorovnat stav utkání. Výhru hostů zajistil v 86. minutě Radek Durda svojí hlavičkou. Hosté si tak z Lipníka odvezli výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: V první půli jsme viděli vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Po změně stran byli hosté aktivnější a zaslouženě nakonec vyhráli. Chybělo nám dnes pět hráčů a na hře to bylo znát.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnes si troufám tvrdit, že jsme vyhráli zaslouženě. Využili jsme toho, že domácí nebyli kompletní a po dobrém výkonu jsme urvali důležité tři body. Utkání se nepovedlo moc rozhodčím.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - V. Svoboda [-] , T. Brabenec [-] , T. Kalay [-] , P. Pokorný [-] (56. M. Bambula [-] ) , A. Rohony [-] , J. Jonáš [-] (82. J. Procházka [-] ) , R. Fišer [-] , A. Kisela [-] , T. Pokorný [-] , L. Macháček [-] (75. J. Fňukal [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] , M. Václavek [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , J. Kučera [-] , M. Řezáč [-] , L. Sláma [-] , P. Míča [-] (76. M. Veselý [-] )

ŽK: 76. J. Jonáš - 32. P. Hradecký , 33. M. Ošmera , 63. P. Míča .
Hráči zápasu: R. Durda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.