R. Durda 49. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B po obratu veze všechny body z Horního Újezdu


Branky


49. R. Durda (p.) - 52. J. Anděl , 85. Š. Tobolka
0

Domácí Horní Újezd nedotáhl dobře rozehraný zápas k zisku tří bodů, které naopak urvali hosté pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 

V úvodním jarním kole přivítali domácí, tým Jemnicka, a hned od začátku se hrál bojovný fotbal bez větších šancí na obou stranách. První šance a to hned golová se naskytla domácím ve 30. minutě. Durda vystihl špatnou rozehrávku Křivánka a poslal do samostatného úniku Čermáka, který však trefil dobře vybíhajícího brankáře hostí. Hosté hrozili zejména Andělem,  který se pokoušel  o střely z dálky, ale v prvním poločase mu nebylo souzeno, aby se trefil mezi tři tyče. První poločas skončil po spíše bojovném výkonu obou mužstev bez branek 0:0.

 

Hosté dokázali otočit výsledek

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí.  Ve 49. minutě po krásné akci po ose Zvěřina, Durda , Míča byl posledně jmenovaný faulován hostujícím brankářem a kopala se penalta. K té se postavil Durda a poslal domácí do vedení 1:0. Radost domácích však netrvala dlouho, o 2 minuty se individuálně prosadil Anděl, když prošel přes tři hráče a z hranice velkého vápna nedal Hradeckému střelou k tyči šanci 1:1. V 58. minutě vyslal do samostatného úniku Čermák Durdy, který trefil pouze brankáře. V 66. minutě zahrával přímý kop z poloviny hřiště Václavek, míč propadl až k volnému Durdovi, ale ten ke smůle domácích trefil pouze nohy Tesaře. V této fázi utkání byli domácí o něco lepší a v další velké šanci se objevil Ošmera, když po nepovedené Durdově střele, která přeskočila Tesaře, hlavičkoval do odkryté branky, ale na poslední chvíli míč z brankové čáry vykopl jeden z hostujících obránců. A tak udeřilo na druhé straně.  V 85. minutě se po nepovedené střele, která prošla přes celé velké, vápno dostal k míči střídající Karel Tesař, který zpětnou přihrávkou našel na malém vápně Tobolku a ten se důrazně prosadil přes obránce a skluzem strh vedení na stranu Jemnicka 1:2. V závěru už zkušení hosté domácí k ničemu nepustili a tak se radovali ze zisku 3 bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: „ Dnes jsme neodehráli špatné utkání, od výhry nás dělila lepší koncovka. Ale i Jemnice prokázala svoji kvalitu a díky tomu nakonec vyhrála. Nám nezbývá nic jiného než zkusit urvat body jinde.

1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Pro oba mančafty byl na vyschlém terénu zápas těžký. Šlo hlavně o větší nasazení a také o štěstí. V první půli jsme možná byli o něco lepší. Po úvodní brance domácích jsme naštěstí brzy vyrovnali, což byl důležitý moment zápasu. V závěru se hrálo vabank, kdo s koho.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Veselý [-] , M. Čermák [-] , L. Sláma [-] , M. Zvěřina [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , J. Kučera [-] , M. Řezáč [-] (33. K. Kresa [-] ) , M. Václavek [-] , P. Míča [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kalášek [-] (70. Š. Tobolka [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-] , M. Mrkva [-] (84. K. Tesař [-] ) , J. Anděl [-] , J. Kopr [-] (65. P. Růžička [-] ) , M. Hošek [-]

ŽK: 22. M. Zvěřina , 54. P. Míča - 23. J. Anděl .
Hráči zápasu: J. Kučera - M. Mrkva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - HOLÍK David, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.