Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice zakončila úspěšný podzim vysokou výhrou v Lipníku


Branky


0

Fotbalisté Rokytnice dokázali díky skvělému druhému poločasu porazit Lipník na jeho hřišti 6:2 a stali se jasným vítězem podzimní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Zápas začal poměrně vyrovnaně. Domácí své spoluhráče mírně přehrávali. Prvních třicet minut se na hřišti nic zajímavého nedělo. Ve 31. minutě poslal jeden z domácích hráčů do šestnáctky hostů krásnou přihrávku hlavou, kterou Aleš Kisela proměnil v gól -1:0. Lipenská lavička se však neradovala dlouho, za dvě minuty se hosté dostaly do domácí šestnáctky. Na Marka Jičínského přišla přihrávka před bránu a ten nemohl dělat nic jiného, než dostat míč do brány -1:1. Stav byl vyrovnaný a napětí pomalu stoupalo. Uběhly čtyři minuty a domácí opět skórovali. Tentokrát dostal míč hlavou do brány Lukáš Macháček -2:1. Před koncem prvního poločasu měl ještě domácí hráč Rudolf Šťáva šanci na gól, ale brankář mu ji vyrazil. A tak skončil první poločas s jednobrankovým vedením domácích.

Hosté si v druhé půli s chutí zastříleli a otočili zápas

Druhý poločas byl už od začátku hostů. Nedovolili domácím dostat se do útoku. Téměř celý druhý poločas se hrál pouze na jednu bránu, a to na bránu domácích. V 51. minutě vyrovnal Radek Ferkl a rozjel tak nezastavitelný rokytnický vlak -2:2. Za deset minut poslal za záda domácího brankáře míč opět Marek Jičínský -2:3. Za dalších pět minut se trefil Marián Vahila -2:4. Domácí se snažili udržet si nějakou šanci na zisk alespoň jednoho bodu, ale to se jim vůbec nedařilo. Nepomáhala ani střídání. V 79. minutě přidal další gól Martin Prokeš -2:5. Domácí byli odrovnaní. Stav byl 2:5 a vyhlídky na dorovnání v deseti minutách byli téměř nulové. Poslední hřebík do rakve domácích zaklepl opět Marián Vahila, když se v 88. minutě opět trefil do brány -2:6. Rozhodčí odpískal konec zápasu a hosté se mohli radovat z vysokého vítězství.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Zasloužené vítězství hostujícího mužstva. Odehráli jsme dobře první půli, ve druhé nám došly síly a soupeř nás přehrál. Děkuji klukům za podzimní výkony, teď se musíme dobře připravit na jaro.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Dvořák Radek, vedoucí: Odehráli jsme utkání dvou rozdílných poločasů. První poločas soupeř zaslouženě vyhrál, nám se vůbec nedařilo a byli jsme laxní. Druhá polovina ale byla jednoznačně v naší režii a soupeři jsme již nic nedovolili.



Sestavy


Hajduk Lipník
O. Urban [-] - V. Svoboda [-] (85. L. Žák [-] ) , T. Brabenec [-] , P. Pokorný [-] (62. J. Jonáš [-] ) , R. Šťáva [-] , L. Macháček [-] , A. Rohony [-] , A. Matoušek [-] (72. M. Skoumal [-] ) , A. Kisela [-] , V. Krotký [-] (77. J. Procházka [-] ) , T. Pokorný [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - R. Sochna [-] , M. Jičinský [-] (83. F. Vejmelka [-] ) , J. Herbrych [-] , O. Štefánek [-] , A. Štefánek [-] (74. J. Veleba [-] ) , R. Ferkl [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , M. Štork [-] (59. J. Bílek [-] ) , D. Jičínský [-]

ŽK: 81. R. Šťáva - 74. R. Ferkl , 86. J. Herbrych .
Hráči zápasu: M. Prokeš , D. Jičínský , M. Vahila .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - VRZAL Vlastimil, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.