1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:30

27.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ani Benešov nedokázal doma vyhrát, další ztráta ho ještě více namáčí do bojů o udržení


Branky


0

Benešovští fotbalisté zahájili zápas s Vltavínem dobře a dostali se do vedení zásluhou Zákostelského. Jenže ve druhém poločase Vltavín přidal, podobně jako v Hořovicích, a dvěma góly Jandy s Mashikem zvrátili konečný stav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zákostelského trefa z přímáku

Vltavín nejprve dokázal přežít v deseti při drobné indispozici Maioneho, ale inkasoval záhy poté. Balata byl sražený před vápnem a zajímavého přímého kopu se ujal Jan Zákostelský, který svou levačkou zamířil přímo k tyči a za záda Pávka – 1:0. Zejména Turek dělal soupeři velké problémy, ale do nebezpečného zakončení se nedostával. Hosté se osmělili v útoku až po půl hodině, ale Beník nemusel zasahovat.

Obranná hra na udržení vedení nestačila

Druhý poločas odstartoval za mírné převahy Vltavínu, náznaky Macháče či Pozníčka ale také nebyly nebezpečné. Benešovští se soustředili spíše na obranu a na svůj styl hry doplatili v 67. minutě, jeden z několika centrů zamířil na hlavu Ondřeje Jandy, který zamířil za bezmocného Beníka – 1:1. Hosté hráli při chuti a za devět minut hry přidali domácímu Benešově velmi těžkou ránu. Do vápna opět zamířil centr, který prudkou hlavičkou proměnil Elvis Sukisa Mashike – 1:2. Okamžitě se pokoušeli i důležitou odpověď Skopec s Farkašem, ale po jejich centrech na Pávka nebezpečí nečíhalo. Větší šanci nevyužil ani střídající Ibe, při svém návratu a trávník jeho hlavičku vyrazil Pávek do bezpečí. Nervózní koncovku zvládl lépe pražský tým, odvezl si všechny body a potěšil Benátky i Táborsko, pro které je ztráta Benešova velmi příjemným výsledkem.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Začátek utkání byl z naší strany takový ospalý, taky už jsme hráli třetí zápas v týdnu... Byli jsme nekoncentrovaně a domácí po zbytečném faulu šli do vedení z trestňáku, po možná menší chybičce brankáře, když šla střela na jeho stranu. Nám ale paradoxně inkasovaný gól pomohl. Byli jsme pak lepší, do poločasu jsme si vytvořili dvě tři gólové šance, které jsme zatím neproměnili. Druhou půli se hrálo kromě pár domácích brejků na jednu bránu, měli jsme velký tlak a zaslouženě jsme otočili zápas. Kluky musím pochválit, třetí zápas v rychlém sledu, chodí do práce, přesto to odmakali i ve velkém vedru. Jsem rád, že se nám zápas podařilo zvládnout k nakonec zasloužené výhře. Hráčem zápasu vyberu pravého obránce Ondru Jandu, který dal branku, tahal míče dopředu a ocenění si zaslouží."



Sestavy


SK Benešov
E. Beník [-] - I. Khodulia [-] , Z. Vrňák [-] , J. Laštovka [-] , E. Adjei [-] - L. Balata [-] (75. I. Afanasenko [-] ) , D. Skopec [-] , D. Farkaš [-] (83. S. Ibe [-] ) , M. Turek [-] - K. Kulhavý [-] (69. M. Bohata [-] ) , J. Zákostelský [-] -

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] , C. Maione [-] (59. . Mashike [-] ) , D. Pozníček [-] , P. Pejša [-] (59. O. Šípek [-] ) , R. Macháč [-] (89. M. Macháček [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (90. J. Vokoun [-] ) , V. Valíček [-]

ŽK: 38. J. Laštovka , 66. Z. Vrňák - 65. D. Podzimek , 90. J. Hodas , 92. D. Tichý .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - KOTYZA Václav, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.