2:1p.
(1:1)
35. M. Hendrych (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

25.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šemíci využili horší formy Jiren a vytěžili dva body, hosté začínají na lídra ztrácet


Branky


17. M. Hendrych - 35. M. Hendrych (vl.)
0

Jirenští fotbalisté neprožívají zrovna ideální období. Od zápasu se Štěchovicemi ztrácejí body a ztrácejí kontakt s Olympií, navíc se na ně dotahují i další týmy. Na půdě Vyšehradu si mužstvo trenéra Hradeckého připsalo čtvrtou remízu v řadě, ale zároveň další penaltovou prohru, když ze tří pokusů ani jeden nezamířil do brány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hendrych zařídil vedení i vyrovnání

Šemíci šli do vedení po čtvrthodině hry a standardní situaci. Jirenský brankář Poráčanin vně vápna fauloval Heřmana, Volešák rozehrál trestný kop a do vápna si naběhl Písačka, jenž trefil hlavou břevno. Od něj se odrazil míč k Miroslavu Hendrychovi a ten ho zblízka poslal do sítě - 1:0. Tři minuty nato odcentroval zleva Písačka, Kostorek prodloužil hlavou na Smoláka, tomu ale ve velmi dobré pozici odskočil balon od nohy do autu. Na druhé straně se snažil využít každou možnost k zakončení nejlepší střelec ČFL Melechovský, ale neprosadil se.

 

 

Ve 29. min. podnikly Jirny akci po své levé straně a Pokorný zpětnou přihrávkou od brankové čáry přihrál do čisté gólové šance Klánovi, ten ale z malého vápna trefil břevno Winterovy brány. Ve 35. minutě hosté vyhráli hlavičkový souboj uprostřed hřiště a šli do rychlého kontru, míč se jim snažil vypíchnout Miroslav Hendrych, ale místo toho ho nešťastně poslal k tyči vlastní brány – 1:1. Ve 43. minutě po přihrávce zprava od Doležala mohl znovu poslat šemíky do vedení Kostorek, ale přestřelil bránu. 

Drobílek nevyužil slibné šance

Vůbec největší příležitost měl však po změně stran v 63. minutě Drobílek, kdy si narazil balon s Písačkou a ocitl se úplně sám před brankářem Poráčaninem, ale vysoko přestřelil. V závěrečné čtvrthodině utkání se třikrát pokusily rozhodnout zápas Jirny. V 76. minutě po trestném kopu Vondráčka chyběla Stöcknerově střele razance, v 83. minutě to zkusil Vondráček z 25 metrů sám, trefil k tyči, ale i jeho pokus Winter zneškodnil.

Jirny selhaly v penaltách

Penaltový rozstřel zahájil úspěšně Dosoudil, trefil pod břevno branky Poráčanina. A střelu Čepeláka Winter kryl. Nosek pak sice neproměnil, jeho zaváhání ale ihned napravil opět Winter, kryl totiž i pokus Kocourka. Ve třetí sérii trefil Hendrych pod břevno, zatímco na Winterovi ztroskotal i Hruška. Ve čtvrté sérii už rozhodl Volešák, poslal balon do sítě a domácí tým vyhrál v rozstřelu 3:0.

 

Zdroj článku: oficiální web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Autor článku: Denis Postler

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (as. trenéra): "Byl to náš nejlepší jarní výkon. Myslím, že z celkové minutáže zápasu jsme byli lepším mužstvem, vypracovali jsme si více střeleckých příležitostí ke skórování. Utkání se muselo divákům líbit. Pro nás by měl být tento výkon vzpruhou do dalších utkání, doteď jsme jaro hráli špatně, ale toto utkání ukázalo, že můžeme hrát lepší fotbal, než doposud. Výborný zápas sehrála celá obranná čtveřice včetně brankáře. Nejvíce vynikal Ježdík, který přišel z Příbrami, hodně se toho od něj očekávalo. Jde o hráče, který na sobě chce pracovat, je poctivý, dosud to sice nebylo úplně ono, ale proti Jirnám ukázal, že má potenciál kopat vyšší fotbal."

SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Slušný, dobrý zápas. V prvním poločase jsme byli fotbalovějším celkem, ale momentálně máme problémy se střílením branek. Soupeř spoléhal na rychlé brejky s jednoduchými, dlouhými míči. První branku jsme dostali z trestňáku poté, co náš brankář fauloval za vápnem. Vyrovnali jsme díky hrubé chybě domácích, kdy vraceli míč doprostřed, náš hráč je atakoval a byl z toho vlastní gól, 1:1. Věřil jsem, že druhý poločas bychom měli zvládnout, ale bohužel. Neproměnili jsme své šance, ale ty měli i Vyšehradští, takže z toho byla zasloužená remíza. A jak se nám dařily penalty na podzim a všechno na podzim klapalo, tak teď je vše naruby. Hráči, co dřív penalty bez problémů dávali, je nyní neproměnili. Ale je to jen fotbal, tak to bývá. Hrozně dřel útočník Láďa Pokorný, hecoval mužstvo, jeho označím z našeho týmu jako hráče zápasu."



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - R. Dosoudil [-] , P. Ježdík [-] , M. Hendrych [-] , T. Nosek [-] - M. Písačka [-] (85. Y. Safianyk [-] ) , D. Smolák [-] , O. Kostorek [-] (77. R. Matysík [-] ) , L. Volešák [-] - J. Doležal [-] , J. Heřman [-] (58. F. Drobílek [-] )

SK Viktorie Jirny
F. Poráčanin [-] - L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , M. Parys [-] , M. Čepelák [-] , V. Ježdík [-] (68. L. Křeček [-] ) , V. Pokorný [-] (75. R. Stöckner [-] ) - J. Vondráček [-] , P. Vandas [-] (80. D. Kocourek [-] ) - A. Melechovský [-] , M. Klán [-]

ŽK: 32. T. Nosek , 37. M. Písačka , 40. O. Kostorek , 53. R. Dosoudil - 15. F. Poráčanin .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.