Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

24.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Šimkovský se trefil do sítě svého bývalého týmu a pomohl Litoměřicku ke třem bodům


Branky


0

Souboj dvou na jaře se trápících týmů nabídl hned pět gólů. Na konci zápasu se radovali hráči Litoměřicka, když svého soupeře porazili těsně o jeden gól. Vyšehrad tak ani na třetí pokus nedokázal na venkovní půdě bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vystřelil Kolmistr vedení

Hosté začali v Litoměřicích aktivně, ale Volešákova střela z trestného kopu mířila mimo bránu a Kostorkův pokus Pechatý zneškodnil. Právě po následném výkopu uklouzl Ježdík při zpracovávání míče, Faust se probil z pravé strany do vápna, jeho střelu Winter sice ztlumil, míč ale proklouzl na zadní tyč k neobsazenému Vladimíru Kolmistrovi a ten zblízka otevřel skóre -  1:0. Vyrovnat se pokusili Matysík s Volešákem, domácí obrana ale jejich snahu stihla utlumit. Dvě minuty nato dopadla podobně i akce Matysíka s Kostorkem. Ve 33. minutě došlo na druhé straně k málokdy vídané momentce, kdy se po odraženém balonu tři hráči soupeře ocitli sami před brankářem. S touto hrozivě vyhlížející situací si ale Winter včasným zákrokem poradil, Kolmistrovi vykryl balon a obránci ho vzápětí poslali do bezpečí.

Kontaktní gól Kostorka přišel pozdě

Pět minut po změně stran bylo vyrovnáno. Doležal zpětnou přihrávkou našel Matějku, ten si podobným způsobem vyměnil míč i se Smolákem a přenesl hru na pravou stranu. Odsud odcentroval přesně Volešák a nabíhající Radim Matysík hlavou z malého vápna neomylně zakončil - 1:1. Nerozhodný stav vydržel jen čtyři minuty. Bývalý hráč Šemíků, Hanuš, v 54. minutě rozehrál zleva rohový kop, do vápna vletěl Dominik Vašut a hlavou znovu strhnul vedení na stranu Severočechů - 2:1. Za další tři minuty mohl Vašut přidat opět gól hlavou, tentokrát ale mířil těsně vedle.

 

Ve chvíli, kdy uplynula hodina hry, po faulu na Smoláka rozehrál Volešák trestný kop, brankář Pechatý vyboxoval míč před sebe a tři hráči domácích šli do bleskurychlého kontru, který měl pro tým hostí fatální následek. Faust prošel hladce z pravé strany až před Wintera, který jeho střelu vyrazil a Vašut nestihl odražený míč zasáhnout. Získal ho však litoměřický kapitán Jakub Šimkovský a zblízka poslal balon do sítě - 3:1.

 

Až v 90. min. byl Matějka u zrodu druhé branky Vyšehradu. Po autovém vhazování na levé straně se dostal znovu k míči, odcentroval a Madej ve vápně hlavou prodloužil balon na zcela osamoceného Oldřicha Kostorka, který už neměl problém: 3:2. Jenomže kontaktní gól přišel pozdě, šance na vyrovnání se už ani nestihla naskytnout, natož pak zrealizovat.

 

Zdroj článku: oficiální web Vyšehradu (www.slavojvysehrad.cz)

Autor článku: Denis Postler

Článek byl upraven redakcí

 

Videosestřih:



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Michal Slabý (trenér) pro www.slavojvysehrad.cz: „Těší nás, že po zápase v Převýšově, kde jsme propadli výsledkově i herně, jsme se dokázali rychle zvednout. Připravovali jsme se celý týden na herní styl Vyšehradu, jehož síla spočívá zejména v rychlém přečíslení soupeře. V bojovném utkání jsme urvali tři body, s čímž jsme samozřejmě spokojeni. Pro vedení našeho klubu byl právě zápas s Vyšehradem velmi důležitý, ale pro mě je to každý zápas.“

FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: „Oboustranně velmi slabé utkání. Domácí však byli v jeho některých fázích důraznější, šli za vítězstvím a měli i víc šancí.“



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - Š. Hanzlík [-] , J. Šimkovský [-] , M. Štancl [-] (76. J. Grunert [-] ) - L. Šlehofer [-] , M. Faust [-] , P. Valenta [-] (72. P. Hýř [-] ) , V. Kolmistr [-] , M. Hanuš [-] , J. Vobejda [-] (86. J. Černý [-] ) - D. Vašut [-]

FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - J. Doležal [-] (54. T. Madej [-] ) , L. Volešák [-] , P. Ježdík [-] , O. Kostorek [-] , M. Hendrych [-] , D. Smolák [-] (65. Y. Safianyk [-] ) , J. Macej [-] , R. Matysík [-] (50. J. Heřman [-] ) , D. Matějka [-] , M. Písačka [-]

ŽK: 23. L. Volešák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Makovička Milan - PRŮCHA Miroslav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.