Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 10:15

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudimská rezerva nedala Moravské Třebové šanci


Branky


0

Dopolední utkání se neslo jednoznačně v režii domácí Chrudimi, hosté z Moravské Třebové nakonec odjeli s šestigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rezerva potvrdila roli papírového favorita a v úvodu utkání soupeře zatlačila. Výsledkem byly dvě gólovky, které však skórem nepohnuly. Hosté se osmělili a i oni několikrát zahrozili. Domácí držel brankář Vostradovský, stejně tak jako brankář hostí Vykydal držel hosty. Domácí si za první poločas vypracovali několik gólovek a dvakrát nastřelili břevno hostující branky. Utkání otevřel chrudimský Kroutil, který zužitkoval nahrávku Luptovského ve 37 minutě. Domácí měli utkání pod kontrolou, ale hosté občas nebezpečně hrozili. Poločas tak vyzněl lépe pro domácí, kteří si vytvořili jednogólový náskok. Druhá půle začala tam, kde první skončila. Tlakem domácích. V 52 minutě přidal gól Linhart a v 62 Nadrchal, vstřelil třetí gól rezervy. Od této chvíle bylo o utkání rozhodnuto a čekalo se, na jakém čísle se zastaví ukazatel skóre. Když se postupně ještě v 76 minutě trefil Kroutil a v 79 minutě přidal tentýž hráč pátý gól a završil tak svůj hatrik. V 83 minutě se ještě po pěkné kombinační akci trefil Opina a uzavřel skóre zápasu na půltuctu gólů. Domácí tak zcela zaslouženě zvítězili, i když se hosté v prvním poločase prezentovali dobrým výkonem.



Sestavy


MFK Chrudim B
P. Vostradovský [-] - J. Malý [-] , T. Linhart [-] , T. Valda [-] , J. Hannich [-] - J. Luptovský [-] , D. Sixta [-] , M. Opina [-] , O. Hauf [-] , J. Nadrchal [-] - J. Kroutil [-]


Místo: UMT. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.