3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetová si i v deseti poradila s Poličkou


0

Ze souboje týmů z prostředku tabulky vyšel lépe ten papírově lépe postavený – Řetová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoli domácí Řetová přišla už v destáté minutě o jednoho hráče, nedokázala si s ní rezerva Poličky poradit. Za Poličku nastoupil veterán Miroslav Kovář (ročník 1966).

Ani vyloučení nesrazilo Řetovou na kolena

V desáté minutě byl červenou kartou potrestán hráč domácích Sedláček po faulu na hráče v úniku. Ale Řetovské toto vyloučení nesrzailo na kolena, spíše naopak. V sedmnácté minutě skóroval Tomáš Bače po přihrávce uličkou od Bohunka do brány hostí. Síť stejné brány se zachvěla i o sedm minut později po Bohunkově přímém kopu a Jirouškově dorážce a stejný hráč upevnil vedení řetovského mužstva opět po další sedmiminutovce. Za stavu 3:0 se odcházelo do šaten.

Polička snížila, ale Řetovou neohrozila

I když stále jen v deseti, Řetová v druhé půli nepolevila, vedení snížili Poličští v osmašedesáté minutě po centru před bránu a dorážce Dobiáše, ale Řetová již výhru nepustila ze svých rukou a odvezla si domů tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řetová
Jiří stránský, asistent trenéra: Byl to od nás takticky dobře sehraný zápas, výhra je dle mého zasloužená, vždyť jsme od desáté minuty hráli v deseti.




Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.