1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany se doma rozloučili s výhrou


Branky


0

Poslední zápas sezóny. Luže hrající střed tabulky zavítala dnes odpoledne do Slatiňan. Domácím už o nic nešlo, ale chtěli se před domácími fanoušky rozloučit vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích v prvním poločase

Do zápasu domácí nastoupily trošku jinak než jsme zvyklí. Jak už jsem zmínil o nic jim nešlo, ale zase nechtěli nechat soupeři body zadarmo. Hosté spoléhali na protiútoky a domácí kombinovali kolem jejich vápna. Už už to vypadalo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, když po pěkné akci ve 41.minutě zakončil záložník Vladyka.

Druhý poločas bez branek

Do druhé půle chtěli hosté převzít otěže zápasu, a když domácí polevily v útočné aktivitě, slovo si vzala Luže. Několikrát vynikl domácí brankář Augustin, jakoby za každou cenu chtěl udržet čisté konto. Domácí se pokoušeli oživit hru střídáním a když ani to na aktivitě nepřidalo, museli odolávát protiútokům hostí nadále. Ke konci zápasu hra značně přitvrdila, kvůli tomu také tři domácí hráči uviděli žlutou kartu. V závěru utkání  už se nic zajímavého nestalo, a tak v tabulce suveréně první Slatiňany se loučí výhrou před domácím publikem nad Luží 1:0.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Trenér P. Myška: Postup do kraje !!!




Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Augustin [-] - T. Beneš [-] , D. Mihulka [-] , M. Chvojka [-] , P. Kudrnka [-] (55. J. Koblasa [-] ) - M. Pokorný [-] (75. .. Mikan [-] ) , V. Trňák [-] (65. J. Málek [-] ) , P. Vladyka [-] , .. Slováček [-] - .. Koudelka [-] , J. Kopecký [-] (80. .. Horák [-] )

TJ Luže
M. Schmeiser [-] - .. Roubínek [-] , J. Kapitola [-] , .. Mužíček [-] , .. Terer [-] - .. Lebeda [-] , .. Karal [-] , .. Mašek [-] , R. Harenčák [-] - .. Stoklasa [-] , .. Merkl [-]

Místo: Slatiňany. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.