Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 14:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčina doma potrápila Přelouč


Branky


0

FK Přelouč přijela na půdu předposlední Kunčiny v roli favorita, a málem se zde urodilo překvapení kola. Pro oko diváka jistě zajímavé utkání, kde bylo k vidění 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase

Stav zápasu se měnil už ve 4. minutě, kdy se prosadil domácí Tlustoš, zanedlouho ovšem bylo srovnáno na 1:1, když se střelecky zapsal útočník Přelouče Vančura. V 16. minutě potěšil diváky Kunčiny opět Tlustoš. Přelouč měla herní převahu, bohužel se ale trápila v koncovce a domácí spoléhali na rychlé protiútoky a hned ve 32. minutě na 3:1 upravil obránce Eliáš. Přelouč vrátil do "hry" gólem do šaten ve 40. minutě Ulrych. Po prvních 45 minutách bylo tedy skóre 3:2.

Obrat v druhé půli

Do druhého poločasu nastoupili hosté velmi aktivně, naneštěstí pro ně bez gólového efektu. Až v 60. minutě vyrovnal na 3:3 hostující střelec Koch a za 8 minut se FK Přelouč mohla radovat z vedení, prosadil se obránce Václav Rokyta. Poslední dvacetiminutovka gól nepřinesla. V 90. minutě zklamal domácí Kunčinu rozhodčí Jansa, který prý neodpíslal jasný pokutový kop. Tři body si nakonec odváží hosté celkem zaslouženě, měli více ze hry a výsledek mohl být několikrát navýšen ovšem Přelouč neproměnila spostu šancí.



Ohlasy k zápasu



FK Přelouč
Vedoucí týmu FK Přelouč Jiří Novotný: Pochvala pro útočníka Kocha!



Sestavy


TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - Z. Pešava [-] , L. Eliáš [-] , L. Švanda [-] , M. Spálenský [-] - O. Brychta [-] , J. Tlustoš [-] , R. Zeman [-] , Š. David [-] - Z. Hlubinka [-] , L. Slezák [-]

FK Přelouč
R. Konvalina [-] - M. Kačírek [-] , A. Ulrych [-] , L. Hladík [-] , V. Rokyta [-] - P. Volejník [-] , J. Novák [-] , L. Machačný [-] , M. Pištora [-] - V. Vančura [-] , F. Koch [-]

Místo: Kunčina. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.