1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Rudná rozhodla o své výhře ve druhém dějství


Branky


0

Utkání ve svém reportu přiblížil Petr Vraštil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu zápasu jsme cestovali 15.10.2016 do nedalekých Úhonic, které byly průběžně poslední. Základní kameny sestavy jsem měl k dispozici a proto nic jiného než vítězství nepřipadalo v úvahu, i když šlo o derby a v těch to bývá těžké. Na zápas jsme se všichni těšili, ale trochu nás zaskočilo hřiště, které bylo snad nejhůře připravené, jak já osobně pamatuji (přerostlý a nekvalitní trávník). Od úvodního hvizdu jsme měli více ze hry, ale hrálo se převážně po vápno. Největší šanci měl z našeho pohledu Lukáš Repík, ale v blízkosti brankáře nedokázal bohužel zasáhnout balon. Také jsme hrozili množstvím rohových kopů, ale ani po nich gól nepadl, i když Martin Samko hlavičkoval hodně nebezpečně. Domácí podnikli také pár nebezpečných kontrů (nejvíce nám unikal D. Uher), ale k přímému ohrožení branky také nedocházelo. Často se nám povedlo domácí útoky zastavit také jen pomocí odkopů na rohy.

 

A i po jejich zahrávání byly domácí asi nejnebezpečnější. Pozor jsme si museli dávat hlavně na urostlého O. Dumanjiče. Ve 21. minutě se právě po rohu měnilo skóre poprvé. Kopalo se na naši bránu, míč z vápna jsme sice odvrátit dokázali, ale pouze k noze Š. Kuriny, který se do něj opřel z nějakých 25 metrů a trefil skvěle, 1:0! Tento gól nás vzhledem k dosavadnímu průběhu trochu opařil, domácí se ještě více semkli a bojovali o dobrý výsledek. Nám se i přes větší držení míče nedařilo dostat do nějaké vážnější šance. Domácí mohli dokonce své vedení pojistit, když z půlky běželi čtyři na jednoho, ale hráč s míčem naštěstí rozehrávku unáhlil a pokazil! Ve 39. minutě došlo k našemu střídání, když Repíka nahradil Milan Čihák a Štefan Jungmann se vysunul do útoku. Toto střídání se projevilo velice dobře a hlavně brzy. Právě po kombinaci těchto hráčů na hranici vápna, se opřel ve 43. minutě do míče Jungmann a trefil se k tyči, 1:1! Domácí už se viděli asi v šatně a to jim tam mohl poslat Jungmann vzápětí ještě jeden dárek. V poslední minutě první půle totiž střílel na zcela odkrytou branku, ale k našemu zklamání ji minul.

Do druhého poločasu jsme nastoupili podpořeni dílčím úspěchem ze závěru prvního a také s vůlí strhnout vítězství na naši stranu. Domácí tým se čím dál více uchyloval k diskuzím s rozhodčím a zkoušel nerozhodný výsledek udržet kouskováním hry. Do brejků se již domácí nedostávali a nebezpečí přicházelo jen po volných přímých kopech na naší polovině a následných centrech na Dumanjiče. Vše jsme uskákali a přečkali se štěstím, i když jeden zákrok našeho brankáře byl sice výborný, ale nešťastný zároveň. To na hranici vápna zasáhl při výskoku nejen míč, ale i obličej našeho stopera Martina Samka. Ten byl však schopen v zápase pokračovat, což bylo hodně důležité. V 69. minutě se totiž ocitl na hrotu útoku a našel si hlavou přesný centr od Jungmanna, 2:1!

 

Domácím tou dobou už hodně docházely síly a my věřili, že tento zápas dotáhneme do vítězného konce. Tomu jsme se ještě více přiblížili v 73. minutě, Jungmann pálil do domácího gólmana, ale míč se odrazil ke Kauckému, který ho už do sítě dopravit dokázal, 1:3! V závěru zápasu jsem sáhl k dalším střídáním a ze hry jsem si mohl dovolit znovu stáhnout i jednoho z našich nejlepších hráčů, Milana Čiháka! Měli jsme nějaké další šance, ale gól již nepadl ani na jedné straně. Připsali jsme si tedy "povinné" vítězství a bude se nám lépe dýchat před sérií těžkých zápasů, která začne tento víkend doma proti Chotči!

 

Napsal: Petr Vraštil (Rudná)

 

Sestavy


TJ Sokol Úhonice
S. Ilinčič [-] - P. Císař [-] , R. Kučera [-] , V. Vondra [-] , P. Císař [-] , D. Uher [-] , B. Vučič [-] , G. Dvořák [-] , O. Dumanjič [-] , M. Hauft [-] , Š. Kurina [-]

FK Rudná
J. Soukup [-] - S. Jellúš [-] (46. J. Prager [-] ) , M. Samko [-] , P. Zmeškal [-] , P. Zachař [-] - Š. Jungmann [-] , M. Rott [-] , M. Berecz [-] (75. J. Brychnáč [-] ) , M. Kaucký [-] - M. Kotouč [-] , L. Repík [-] (39. M. Čihák [-] )

ŽK: 80. O. Dumanjič , 83. Š. Kurina - 65. P. Zmeškal , 88. M. Samko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lébl Jiří - JASZ Alexander (N), SEKNIČKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tabulka Z Skóre B
1 Povltavská Fotbalová Akademie C 5 24:5 12
2 SK Roztoky 5 15:4 12
3 TJ Sokol Choteč 5 13:11 10
4 FC Jílové 4 15:13 9
5 AFK Horoměřice 4 9:9 9

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Ondřej Jankele 12
2 Lucas Bell 7
3 Martin Löwe 7
4 Martin Vnouček 6
5 Adam Valtr 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 19 67,9% 0
2 Venca Likeš 16 57,1% 0
3 Radek Hruška 12 42,9% 0
4 Jaromír Bělunek 5 71,4% 0

Zobrazit celou tabulku