2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Experta tipovala dobře. Lídr padl a do čela jdou Buky.


Branky


0

Šlágr kola! To měl být zápas mezi Vrchlabskou rezervou, která okupuje třetí místo a lídrem z Vítězné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání splnilo všechna očekávání. Hrálo se velmi pohledné utkání! Vysoké tempo, brankové příležitosti a velice solidní návštěva 110 diváků. A nevíc výhra domácích. Pokud by takto vypadala většina utkání v nižších soutěžích, lidé by si znovu našli cestu na fotbal a měli z něho radost. Zápas byl rozhodně ozdobou kola.

Vyrovnaný poločas

Oba soupeři na nic nečekali a do utkání vlétli velice z ostra. Žádná výrazná defenziva se od obou soupeřů ani čekat nedala. Oba chtěli vyhrát. Lépe však k zisku tří bodů vykročili domácí, kteří otevřeli po dvaceti minutách hry skóre. Pohlednou akci zakončoval trefou do přesného Hawel a stovka domácích příznivců se mohla radovat poprvé v utkání. Vítězná se však snažila vyrovnat ze všech sil. Jejím tahounem byl znovu nestárnoucí Víťa Robek. Útočník nevysokého vzrůstu "alá" Leo Messi si však tentokrát trefu do černého nepřipsal. Jeho pokusy končily většinou v náručí skvělého brankáře domácích. Poločasové skóre tak bylo příznivější pro domácí.

Horalové rozhodli deset minut před koncem

Po změně stran se úroveň utkání snad ještě zvyšila. Divákům se musel utkání maximálně líbit. Vítězná chtěla za každou cenu odvést alespoň bod, domácíc Vrchlabí chtělo naopak přidat druhou branku a rozhodnout. Z toho vyústilo několik slibných příležitostí, které pramenily z krásných fotbalových akcí. Další branka však dlouho ne a ne přijít. Až po osmdesáti minutách hry se mohli fanoušci radovat. A znovu ti domácí. Síť tentokrát po hezké samostatné akci rozvlnil Renner a domácí začínali věřit, že lídr ve Vrchlabském azilu v Dolní Branné padne. To ostatně zanedlouho potvrdil závěrečným hvizdem rozhodčí Seidel a mezi Vrchlabskými zavládla euforie. Zklamaná Vítězná jede domů bez bodu!



Sestavy


FC Vrchlabí B
L. Hawel [-] - O. Renner [-]

Sokol Vítězná
M. Hlavatý [-] - V. Robek [-]

Místo: Dolní Branná. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.