Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

13.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Peruc zažila povedený vstup do sezóny


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborně zahájili letošní OP fotbalisté FK Peruc. Po počátečním oťukávání začali mít domácí hráči mírnou převahu nad týmem, který hrál v minulé sezoně 1. B třídu, ale s kterým v předchozích letech již odehráli mnoho zápasů. Přišla 15. minuta a po pěkné kombinaci otevřel Linhart skore, 1:0. Jen o 8 minut později zahrávali domácí roh. Pěkně umístěný míč do malého vápna skvěle a nechytatelně vsítil do pravého spodního rohu hostující obránce, ve snaze nedovolit totéž hráči Peruce, 2:0. I když měli domácí stále mírnou převahu, Kozly zápas nevzdávaly. Obě mužstva měla několik dalších gólových příležitostí. 
Od začátku druhé půle začala stoupat nervozita hostí a rozhodčí Janouš musel použít žluté karty. V 63. minutě předvedli domácí další dobrou kombinaci a Minařík zvýšil na 3:0. Peruc trochu díky náskoku polevila a za hosty moc pěknou střelou z dálky snížil v 70. minutě Beránek, 3:1. Více však již Kozly nedokázaly, navíc v 83. minutě tvrdě fauloval hostující Hemiš domácího Kratinu a v hodně ostrém momentu vytáhl rozhodčí kartu červenou. Hosté dohrávali v deseti a konec zápasu vypustili. Toho využil Kratina a v poslední minutě završil výhru čtvrtým gólem, 4:1.
Toto předehrávané 13. kolo OP fotbalistům FK Peruc vyšlo výborně a domácí fanouškové věří, že podobně budou pokračovat i nadále. V následujích kolech je čekají těžcí soupeři, příští týden jedou do Černčic (ne - 17h) a následující sobotu doma přivítají Dobroměřice B (17h).

 

AUTOR: Mirek Plazík Blažek



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - P. Tůma [-] , L. Linhart [-] , J. Minařík [-] (76. M. Žižek [-] ) , M. Peterka [-] , M. Nechanický [-] , J. Suchopár [-] , M. Máša [-] , M. Čížek [-] , M. Kratina [-] , K. Vajc [-] (87. P. Kalina [-] )

FK Kozly
M. Štovíček [-] - L. Müller [-] , D. Gabriš [-] (89. L. Kešner [-] ) , Z. Černý [-] (50. T. Hemiš [-] ) , M. Beránek [-] , R. Gutwald [-] - O. Perlík [-] , D. Kobera [-] , P. Zurko [-] , J. Žák [-] - L. Bandry [-] -

ŽK: 75. M. Kratina - 61. J. Žák , 65. M. Beránek . ČK: 83. T. Hemiš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janouš Miroslav - NAGY Petr (N), VESELÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.