FOTO: Seifertova trefa zařídila Černčicím tři body


Branky


0

Lídr tabulky nezaváhal a uhrál těsnou výhru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seifert udeřil z první šance Černčic

Poslední letošní soutěžní zápas na domácím hřišti odehrály Žíželice proti vedoucímu celku soutěže z Černčic a byly po většinu času svému soupeři vcelku vyrovnaným soupeřem. Bohužel, doplatily na svou letošní největší bolest, která je trápila, to jest neproměňování brankových příležitostí. To se ukázalo zejména ke konci první půlhodiny hracího času, kdy nejprve ve stoprocentní šanci zcela osamocen před již bezmocným brankářem hostí Musilem selhal Lukáš Dormišev. Místo toho, aby jednoduše uklidil míč za jeho záda, napálil ze zhruba osmi metrů pouze břevno, od kterého se míč odrazil do zámezí.

 

A tak opět platilo staré dobré známé pořekladlo „nedáš - dostaneš". O pět minut poté totiž zužitkoval vůbec první příležitost svého mužstva Jiří Seifert a vstřelil úvodní a jak se později ukázalo tak také rozhodující branku celého utkání. 

Domácí byli v zakončení neškodní

Rovněž druhé dějství tohoto mistrovského zápasu, hraného za klasického listopadového nevlídného počasí, nabídlo vyrovnanou, ale zároveň však nepříliš pohlednou hru, se spoustou nepřesností na obou stranách. Domácím, kteří využili všech možností k prostřídání, nelze upřít snahu o vyrovnání, pár vhodných příležitostí ke srovnání stavu zápasu si vypracovat dokázali, ale v zakončení byli absolutně impotentní.

 

A tak si lídr okresního přeboru nejspíše po zásluze připsal cenné tři body na cestu za vysněným cílem, který by chtěl na sklonku jara a léta příštího roku chtěl dosáhnout a postoupit po několika letech opět do nejnižší krajské soutěže Ústecka.

 

AUTOR: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor: „ Rovněž tento zápas ukázal v plné nahotě důvody, kvůli kterým jsme na podzim poztráceli spoustu drahocenných bodů. Ačkoliv kádr máme rozhodně na to, abychom atakovali mnohem vyšší příčky, srážejí nás stále dokola se opakující nedostatky ve hře. Bylo by zapotřebí, aby na tom všichni zainteresovaní během zimní pauzy řádně zapracovali a vrátili tak žíželický fotbal tam, kam podle mého názoru zcela jednoznačně patří, tj. minimálně do první poloviny tabulky. Podmínky k tomu mají vytvořeny velmi dobré. Teď už záleží na každém z nás, jestli se nám tohoto cíle podaří na jaře docílit “




Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - M. Soukal [-] (75. L. Seman [-] ) , M. Oppel [-] , M. Panský [-] , R. Bašus [-] , P. Zuščík [-] (55. J. Blacha [-] ) - J. Švejda [-] , L. Kestřánek [-] , L. Dormišev [-] - M. Veselý [-] , L. Seman [-] (61. R. Němec [-] ) -

SK Černčice
J. Musil [-] - P. Vild [-] , J. Hrnčíř [-] , Z. Šus [-] , P. Vrba [-] , V. Radoský [-] , R. Škuthan [-] , F. Ondráček [-] , D. Vacek [-] , J. Seifert [-] , P. Uldrich [-] (68. L. Chlouba [-] )

ŽK: 22. M. Veselý - 42. D. Vacek , 42. R. Škuthan , 43. P. Vrba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lapka Ladislav - SVOBODA Bohuslav (N), CVEŠPR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.