3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Rokasu


Branky


0

Na půdu Starého Rokytníku přijel druhý celek tabulky Volanov a očekávalo se, že si v pohodlí dokráčí pro tříbodový zisk. Rokas však bojoval a byl za to po zásuze odměněn. Na postupových příčkách tabulky se tak do posledního kola chystá zajímavá zápletka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volanov hrál od úvodního hvizdu lepší fotbal a odměnou mu byly dvě branky a rychlé vedení 2:0. Jenže jakoby se s vedením spokojil, Rokas toho využil a před pauzou dokázal snížit. Ve druhém dějství dokázal dokonce vyrovnat a po skvělém výkonu domácího brankáře v rozstřelu se nakonec radoval ze dvou bodů.

Volanov se spokojil s vedním a přišel trest

Volanov měl skvělý vstup do utkání. Už v 5. minutě se uvolnil Havlík a zakončil nechytatelně k zadní tyči. Hosté hráli pohledný, kombinační fotbal a domácí tým jejich tempu nestačil. Odměnou byl Volanovu druhý gól. Ve schrumáži před domácí brankou se nejlépe zorientoval Vojta Smola a bylo to 0:2 pro hosty. Vypadalo to, že Volanov si na půdě Rokasu, který okupuje spodní příčky tabulky dokráčí pro jisté tři body, ale novou zápletku dal utkání domácí kanonýr Bano, který svůj únik s přehledem zakončil a do šaten se tak šlo za stavu 1:2.

 

Překvapivé vyrovnání

Rokytník oživil hru střídáním a váhy se srovnaly. Po hodině hry si vyměnili Handlíř s T. Vlčkem míč před šestnáctkou Volanova, Vlček se hezky uvolnil kolem obránce a k velké domácí radosti srovnal s Volanovem krok. Domácí tým mohl v závěru dokonce dokonat obrat, ale svou velikou příležitost zahodil Handlíř a tak se šlo do penaltové loterie.

 

Domácí mají v brance Kotlára

Brankář domácího týmu se blýskl hned dvakrát, když kryl pokusy Volanovských střelců a dva body tak zůstaly šťastnějšímu Rokasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Starý Rokytník
Tomáš Vlček-střelec vyrovnávací branky: Veliká radost z vyrovnávací branky a ze dvou bodů proti takovému soupeři, jako je Volanov. Za stavu 0:2 nás odepisovali, ale zabojovali jsme a odměnou nám jsou cenné dva bodíky.




Sestavy


TJ Sokol Starý Rokytník
J. Kotlár [-] - L. Handlíř [-] , M. Zákravský [-] , M. Bednář [-] , M. Hájek [-] - P. Slavík [-] , M. Schier [-] , J. Vlček [-] , M. Doubek [-] - O. Seidel [-] , M. Bano [-]

FK Sokol Volanov
P. Štoček [-] - L. Kouba [-] , T. Voňka [-] , T. Gabriel [-] - J. Nývlt [-] , J. Pýcha [-] , D. Musil [-] , V. Holubec [-] , V. Cheben [-] - V. Smola [-] , P. Havlík [-]

Místo: Starý Rokytník. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.