0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemešná dostala lekci z produktivity


Branky


0

Soubouj o druhé místo! Touto větou se dá ukázat důležitost, kterou toto utkání mělo pro oba týmy. Třemešné se v domácím prostředí na podzim dařilo a chtěla to přenést i do jarní části sezony. Ale hned v prvním případě narazila. Volanov vyloupil Třemešnou a odvezl všechny body a druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe borci domácích. Přestože se čekalo vyrovnané utkání, domácí Volanov jasně přehrávali ale bez gólového efektu. To hosté si s ojedinělými šancemi poradili na jedničku. Navíc se mohli opřít o skvělého Trailina mezi třemi tyčemi. 

Jasně lepší domácí a šťastnější hosté

V první půli bylo jedno mužstvo a to mužstvo domácích. Jakoby chtěli vlastním fanouškům ukázat, že fotbal umějí hrát i borci v rezervě. Pohyb, rychlost a zdravá agresivita. Nic z toho domácím nechybělo. Chyběla jim však jedna podstatná věc-góly! Ať už byla snaha sebevětší, na konci bylo vždy nepřesné zakončení nebo fantastický Trailin v brance Volanova. Hosté měli v první půli jedinou šanci, kterou však napálil do tyče Machs, dorážka Smoly už byla zbytečná, jelikož ji zastavil praporek asistenta na pomezí a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0

Bez branek se nevyhrává

Domácí jakoby přepálili první poločas a po hodině hry jim začaly docházet síly. Naopak hosté zkvalitnili mezihru a odměnou jim byla vedoucí branka. Dobře zahranou standartní situaci si nešťastně domácí defenziva srazila do vlastní sítě. Brzy přišla i druhá branka v síti domácích, ovšem tentokráte radost Volanova zastavil zdvižený praporek asistenta na lajně. Ale nakonec přeci jen přišlo uklidnění. Deset minut před koncem utkání. Po rohovém kopu se míš odrazil k Voňkovi, ten vyslal rozběhnutého Grabriela, který našel před brankou nestárnoucího Holubce a ten si poradil způsobem sobě vlastním. Utkání se pak v klidu dohrálo za stavu 0:2



Sestavy



FK Sokol Volanov
T. Trailin [-] - T. Voňka [-] - V. Holubec [-]

Místo: Stadion Bílá Třemešná. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.