Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 14:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka dala hostům lekci


0

Dubice měla v posledním zápase, a zároveň v prvním, problémy s výsledkem, protože doma darovala všechny body Žandovu. Dnes zavítala na půdu Lokotky áčka a schylovalo se k derby jak se patří...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:1, Lokotka ve vedení

Dubice má problémy na brankářském postu, který momentálně není kvalitně obsazen a i proto se zápas odvíjel tak, jak se odvíjel. Už v 1. minutě se zápas naklonil na stranu domácích, protože hráč Ondřej Pospíšil všetřelil první branku. Hra nebyla od celků špatná a lze říci, že od vyrovnaného utkání nebylo daleko, ale v efektivitě vládli domácí. Ti dali další dvě branky ve 30. a 33. minutě. O první se postaral znovu Pospa a druhou zaznamenal Horáček Miroslav, kapitán áčkového výběru. Ve 44. minutě hosté jen snížili gólem Grundzy Petra a pro hosty ještě nic nebylo prohráno. Stav prozatím 3:1.

Dubnice ztrátu nedotáhla

Hosté věřili, že se ještě zvednou, ale ani počasí jim nepřálo, natož kombinace. Na suchém terénu je to holt utrpení. V 57. minutě navíc střílel přesně znovu Míra Horáček a hosté obdrželi další branku. V 63. minutě ještě sice snížil na 4:2 Škach Pavel, ale to už bylo vlastně k ničemu, protože domácí přidali další tři branky. V 70. minutě se prosadil Lupšák, v 85. minutě znovu Míra Horáček a na závěr padla ještě branka na konečných 7:2, když se nemýlil Dušan Tomášek v 87. minutě. Dubici dnes nic nevyšlo a zápas jim skutečně nesedl. Naopak domácí zaslouženě vítězí.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Dnes nás limitovalo jednak urputné horko, které znemožňovalo hrát naší hru a také absence, především na postu brankáře. Jinak jsem očekával alespoň bod, bohužel nestalo se tak. Dneska ani nikoho nevypíchnu, protože to je skutečně těžký úkol.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - J. Brejcha [-] , O. Pospíšil [-] , J. Starý [-] (46. J. Lupšák [-] ) , D. Tomášek [-] , D. Kliment [-] , P. Čihák [-] , M. Horáček [-] , J. France [-] , J. Beneš [-] , V. Česenek [-]

TJ Spartak Dubice
L. Cina [-] - T. Třešňák [-] , P. Pergl [-] , R. Patka [-] , P. Székely [-] , J. Dutka [-] - T. Hájek [-] , P. Podrazil [-] , A. Gorol [-] - P. Škach [-] , P. Grundza [-] (70. R. Patka [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mengr Jiří - ŘEZÁČ Josef, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.