Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj lídra s posledním přinesl desítku do sítě Horní Vltavice


Branky


1. J. Zeman , 30. J. Pešek , 33. R. Šebánek , 62. R. Šebánek , 68. J. Voldřich , 70. D. Tesař , 75. D. Tesař , 78. J. Pešek , 85. J. Pešek (p.) , 90. J. Pešek
0

Tento souboj byl jednoznačnou záležitostí domácího Sokola. Za teplého, ale přeháňkového podvečera domácí jasně vyhráli a v druhém dějství to bylo za sedm jak v Sarajevu. Za zmínku stojí ostrostřelba Jiřího Peška, který mířil čtyřikrát do středu terče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství si domácí rozložili na půlhodinu, a vsítili v ní tři branky

Hned z první vážné akci zahajuje střelecký den Josef Zeman. Po brance domácí spokojenost byla až moc dlouhá a nechali vyniknout i hosty. Vltavičtí se na dostřel Luďka Švarce moc nedostali, anebo jak již víme z minulých informací, koncovka je velký problém týmu od Teplé Vltavy. Půlhodinu opticky vyrovnaného fotbalu utnul ve 30. minutě svou první trefou v zápase Jiří Pešek. Za tři minuty přidává třetí branku Roman Šebánek. Sokol se dostal do velké pohody a do poločasu jen kontroloval vývoj zápasu. Přestávka byla pro hosty vysvobozením, ale je nutné je pochválit za snahu a nasazení a že s lídrem hráli solidní fotbal.

Druhé dějství - to byla domácí jízda se sedmi zásahy a vyšperkovanou touhou domácích fandů o desítku

Domácí začali v klidu s jakým končili první poločas. Vltsvičtí dokud měli síly, hráli solidně. Zatáhli se a hodně dozadu a snažili se o brejky a hlavně přitvrdili a svou agresi ještě zvyšovali směrem k hlavnímu sudímu, který na to nebral ohled. Je škoda, že hosté byť se snažili, se uchýlili k takovému způsobu, který jim hodně snížil pověst. Domácí motor se zahříval a od 62. minuty přišel brankostroj, který ukončil až závěrečný hvizd rozhodčího Václava Heinzla. K této části utkání nelze nic jiného dodat, než ukázka toho, jak se zakončuje. Lekce z koncovky a strategie dostali v poslední půlhodince hosté. Vltavické i přes vysokou prohru chválím za to, že se hodinu drželi statečně, ale když se již nedostávalo sil, bylo po zápase. Zdíkovští se tak již hodně přiblížili postupu, neboť jejich největší soupeři ztráceli a tak se I.B třída opět přiblížila.

Branky v této části stříleli Roman Šebánek, Josef Voldřich, David Tesař 2x a vše zakončil čistý hatrik Jiřího Peška, který jej zkompletoval za 12 minut.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Karel Nový, trenér zdíkovských žáků: Jednoznačná záležitost pro domácí hráče. Byla to jen otázka skóre. To že se stav zastavil na deseti bylo jen tím, že domácí další šance neproměnili. Druhý poločas se už jen dohrával, ale v prvním hosté předváděli to, kvůli čemu chce mimo jiné Zdíkov do vyšší soutěže. Hrubé fauly a nasledné agresivní reakce, které bohužel rozhodčí přehlížel. Ještě, že se nikdo nezranil.




Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - O. Kroupa [-] , Š. Kurej [-] , D. Demeter [-] , J. Pobiš [-] - J. Zeman [-] , D. Tesař [-] , J. Pešek [-] - R. Šebánek [-] , S. Schvarz [-] , J. Voldřich [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Szabo [-] - K. Voldřich [-] (82. Z. Frček [-] ) , J. Peta [-] , J. Bihari [-] , V. Hundsnurscher [-] , J. Bihary [-] , M. Szabo [-] , m. Frček [-] , Z. Hődl [-] , L. Psotka [-]

ŽK: 40. M. Szabo , 45. K. Voldřich , 46. m. Frček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - MARTAN Václav (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.