2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola se na konec přes bláznivý týden a mnoho odkladů hrál


Branky


0

Sokol Zdíkov i domácí Slavoj Husinec odehrály kvalitní zápas hodný šlágru kola. Zápas dvou zajímavých poločasů, kdy první a zejména jeho závěr patřil domácím, druhý naopak hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý zápas se hrál od prvních minut. Hrálo se vyrovnaně, kdy domácí zahrozili až v samém závěru

Šlágr kola u Blanice byl jediným zápasem sobotního dne. Ostatní utkání jsou zrušeny, neboť sněhová kalamita zasáhla Šumavu výrazně. Po včerejším jednání vše zůstalo na rozhodčím Miroslavu Harvalíkovi, který terén uznal a tak se hrálo.

 

Ze zajištěných obran a zodpovědně. To vydrželo téměř celý poločas. Domácí i hosté na jaře neprohráli a zde ukazovali proč. Na šest desítek diváků se bavilo a fotbal se líbil. V poslední pětiminutovce se domácí prosadili, když ve 41. minutě otevřel skóre Lukáš Novotný. Branka do šaten uzavřela poločas.

Po deseti minutách domácí střílí druhou branku a vypadá to, že lídrovi hodně zatopí. Zdíkovští ale vyrovnali hru a nakonec i skóre

Domácí branka do šatny nastartovala a hosty trochu otřásla. Když po deseti minutách této části hry přidává Jiří Ťápal druhý gól, vypadá to pro Slavoj dobře. Domácí se dostali do pohody a hráli velmi dobře. Hosté jsou letos velmi dobře připravení a pomalu srovnávali krok a šli za svým cílem neprohrát. Kontaktní branka přišla v 65. minutě, když se trefil Jiří Pešek.

 

Po brance hosté ožili a ukázali domácím, jak sokolové umí létat. Hosté srovnali krok a po dalších deseti minutách zásluhou Jiřího Peška i skóre.

 

Byl to zajímavý zápas ve kterém dominoval fotbal. Po těžkém týdnu si tak mnozí oddychli a dobře se naladili na hokejový přenos, který nám udělal velkou radost. Zajímavý zápas hodný derby, od obou to byl parádní výkon, kdy remíza je zřejmě spravedlivým vyjádřením sil na hřišti. Klobouk dolů před domácími, že připravili hřiště ke hře.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zdíkov
Karel Nový záložník Sokola Zdíkov: Podle posledních výsledků Husince jsme tušili že mají formu. A vzhledem k tomu že nám chyběli 4 hráči základu čekali jsme že nás Husinec bude přehrávat. Myslím, že opak byl pravdou. Byli jsme lepší ale v koncovce se nám nedařilo. Husinec vedl 2:0 a tak remízu bereme. Ještě bych chtěl pochválit rozhodčího protože do hry zasahoval jen minimálně a to přispělo k tomu že se hrál na OP nadstandardní zápas.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - J. Ťápal [-] , J. Maroušek [-] , M. Wágner [-] , M. Zelený [-] , R. Tichý [-] , R. Kneifl [-] , E. Rauscher [-] , I. Štangret [-] , J. Maryška [-] , P. Zelený [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - P. Holzknecht [-] , O. Kroupa [-] , Š. Kurej [-] - Z. Holzknecht [-] , J. Zeman [-] , K. Nový [-] , M. Vondráček [-] , D. Tesař [-] , J. Pešek [-] - J. Voldřich [-]

ŽK: 11. I. Štangret - 35. J. Pešek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MAJER Pavel (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.