3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 15:00

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Borových Ladách se potvrdila předpověď počasí, když návrat zimy v řádném termínu utkání zrušil a dohrával se 8.května.


Branky


0

Po dvou denním maratónu, kdy oba celky hrály v sobotu řádné kolo. V dohrávce byli lépší domácí a v pondělním svátečním odpoledni brali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovoladští mají za prodloužený víkend čtyři body s těžkými soupeři.

Odpolední počasí sice přineslo přeháňky, i přes to přišlo na fotbal dost diváků a ti nelitovali. Domácí hrají na jaře velmi dobře a poněvadž ani Vitějovičtí nenechávají nic náhodě hrál se pohledný fotbal. Půlhodina obrany a plná soubojů nepřinesla žádný gólový efekt, ale fotbal to byl solidní. Po půlhodině hry se prosadili domácí Ivo Hrazánkem a dostali se do pohody. Borovoladští byli u všeho dřív a poslední čtvrt hodinka této části hry patřila jim. ve 40. minutě Jan Oldřich vsítil druhý gól a na cestu do šaten přidal třetí zásah Michal Rypl. To byl zřejmě pojisťovák do konce utkání.

Druhé dějství domácí kontrolovali a chvílemi až moc a to ještě dohrával v deseti. Celek Vitějovic to však nevyužil.

Domácí v druhé půli hráli hodně od zadu a toto zatažení je mohlo mrzet. Hosté z pod Osule rychle ovládli hru a byli nebezpeční. Jejich snaha o snížení vyšla v 67. minutě zásluhou Jiřího Doubka. Branka hosty nabudila a Hraničáři museli změnit styl hry.  Tou změnou byla úporná obrana. Tímto se pomalu vytrácel  fotbal. Když byl sedm minut před koncem utkání domácím po druhé žluté kartě vyloučen Antonín Nahodil, vytvořili Borovoladští obranný val za který hosty nepustili a body uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko hráč domácích: Dnes jsme byli první poločas jasně lepší. Po zásluze jsme vedli 3:0 a to jsme ještě spoustu šanci neproměnili. Hosté byli dost zaskočení naší hrou. Druhý poločas jsme se zaměřili na obranu a hosté pouze snižili na 3:1, ale my jsme to v poklidu odbránili.




Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - M. Rypl [-] , I. Hrazánek [-] , M. Smatana [-] , J. Ondřich [-] , P. Juřík [-] , J. Petráň [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , V. Hovorka [-] , M. Vokurka [-]

TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , J. Kovář [-] , D. Kačírek [-] , K. Pospíšil [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

ŽK: 50. M. Rypl , 55. A. Nahodil , 69. J. Petráň , 80. M. Vokurka . ČK: 83. A. Nahodil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MIKO Ladislav (N), LUDAČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.