M. Wágner 13. (p.)
M. Wágner 91.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace kola se zrodila v boji o krále Blanice. Dva týmy na tomto toku si to rozdaly tak, že hosté vezou senzačně tři body do Zbytin


Branky


13. M. Wágner (p.) , 91. M. Wágner - 9. P. Zvonek , 47. V. Šnajdr , 62. V. Šnajdr
0

Domácí soupeře zřejmě podcenili a ti jim ukázali, že fotbal umí. Husinečtí brzy prohrávali, rychle srovnali, ale ve druhém poločase nechali hosty utéct na dva góly a již je nedohonili. To byl Zbytinským ještě v 65. minutě vyloučen hráč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas toho mnoho nenabídl. Domácí se trápili a hosté dřeli.

První poločas začal v tempu a hosté již  v deváté minutě udeřili Zvonkem, který skóroval. Husinečtí ale do pěti minut vyrovnali Miroslavem Wágnerem a to bylo v této části vše. Zbytinští ale hráli dobře, byli důrazní v obraně a výborně chytal Švarc. Domácí se trápili v koncovce a poněvadž hosté nikam nespěchali, skončil poločas remízou, která vyhovovala hostům.

Druhý poločas přinesl zajímavý fotbal se senzací na konci

Ve 47. minutě zaskočil tým domácích Vojtěch Šnajdr, který posílá hosty do vedení. Zápas dostal zápletku a nový rozměr. Zbytinští se zatáhli, vytvořili hluboký obranný blok a Švarc se rozchytal. Tyto atributy byly to, co domácí ne a ne překonat. Dostali hosty sice pod tlak, ale zahodili vše, co měli. V 62. minutě se opět prosadil Vojtěch Šnajdr a hosté se utrhli o dvě branky. Pro domácí sprcha, ale po třech minutách je vyloučen zbytinský Žárovský, který vidí podruhé v zápase žlutou kartu, což znamená červenou ve finále. To měl být pro domácí signál k převaze. Jenže hosté se semkli a všemi dostupnými fotbalovými prostředky domácí k ničemu nepouštěli. Závěrečná část byla pro domáci tristní, vytvořili si dost šancí, ale gól Wágnerem dali až nastaveném čase, ale to již nic nezměnilo na tom, že hosté si odváží z pod Husinecké přehrady tři body na horní tok Blanice.



Ohlasy k zápasu



TJ Zbytiny
Pavcel Lebeda.: Dnes jsme to vydřeli a byl to boj. Díky všem za bojovnost a nasazení a hlavně Michalovi Švarcovi v brance.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - M. Předota [-] , J. Maroušek [-] , L. Novotný [-] , I. Štangret [-] , R. Kneifl [-] , P. Kůs [-] , J. Maryška [-] , M. Wágner [-] , P. Zelený [-] , R. Tichý [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - O. Parus [-] , F. Šnajdr [-] , D. Žárovský [-] - Š. Novák [-] - V. Šnajdr [-] , Z. Lenc [-] , J. Sedlák [-] , M. Řehoř [-] , P. Lebeda [-] - K. Hettner [-]

ŽK: 84. R. Kneifl - 13. D. Žárovský , 75. V. Šnajdr . ČK: 65. D. Žárovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - MAJER Pavel (N), VÉBER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.