2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice ve svém posledním zápase v Okresním přeboru vítězí.


Branky


0

Po deseti minutách bylo v podstatě rozhodnuto a od té doby se už jen zápas dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 10 minut rozhodlo.

Domácí od začátku tlačili Třebeš k jejich velkému vápnu. Nátlaková hra se jim vyplatila, neboť se dvakrát za prvních deset minut prosadil Soumar. A dostal domácí do ještě větší pohody. Nadále se pak domácí snažili o podobný styl hry, ale hosté vylepšili obranou fázi. Třebeš se pak postupně začala dostávat do hry a po zbytek poločasu se místy odehrával i vyrovnaný souboj.

Po úvodním hvizdu první půle se spustil silný déšť, který ovlivnil průběh druhého poločasu. Pro oba celky to byl šok, protože od té doby se jim nedařilo tak kombinovat, míče jim odskakovaly, podklouzávaly a celkově se nehrál tak pohledný fotbal, jak v první půli. To znamenalo, že většinu času se dění odehrávalo ve středu pole. 



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Petr Průcha, trenér(domácí): Škoda, že zápas ovlivnil počasí, protože jinak mohli diváci vidět nádherný fotbal. Jinak to bylo uvolněné utkání, když už nikomu o nic nešlo a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


SK Čechie Hlušice
S. Strýhal [-] - M. Novotný [-] , P. Průcha [-] , E. Pařízek [-] (46. K. Průcha [-] ) , M. Šimůnek [-] - J. Kohout [-] (46. J. Špaček [-] ) , R. Kyral [-] (67. L. Trejbal [-] ) , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] - M. Svěcený [-] (60. M. Holman [-] ) , M. Batelka [-] (78. J. Šimůnek [-] )

TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - M. Kincl [-] (57. M. Cílek [-] ) , L. Kordač [-] , M. Jankovský [-] , M. Štajer [-] - J. Rychtár [-] , M. Krykorka [-] , J. Neugebauer [-] , J. Rederer [-] - M. Heřman [-] , P. Mizerík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.