5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 11:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytinský celek se proměnil jako noc a den a v nové sezóně předvádí dobrý fotbal a sází branky.


Branky


0

Zbytinským se vyplácí posily a hlavně mají opět chuť do fotbalu. Pod Svatou Magdalenou a Knížecím Stolcem se opět hraje fotbal dobré úrovně a diváci si dělají před nedělním obědem poznámku v kalendáři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v nedělním deštivém dopoledni drželi i když brzy prohrávali.

Domácí se rozpomněli na lepší fotbalové čas y zejména se probudil domácí střelec Pavel Lebeda, který již ve 12. minutě posílá domácí do vedení. Hosty tato branka nesložila a sehráli s domácími dobrý poločas. Zbytinští se na svém malém hřišti snažili o takzvaný ťukes, ale to nemohlo vyjít poněvadž mokrý terén a dobrý rychlý přístup vltavických to domácím komplikoval. Když nevycházeli ani nahrávky vrchem bylo jasné, že je třeba kombinovat po zemi.

  Vltavičtí na malém hřišti hrát umí a tak tato fáze plná soubojů domácím nevoněla. Celek z Vltavského toku, ale neměl štěstí v koncovce a Krnák, Vardanjan ani Dolník se neprosadili a tak domácí drželi jednobrankové vedení až do konce prvního děje.

Ve druhém poločase hosté drželi ještě čtvrhodinku s domácím krok, ale druhá branka v jejich síti je zlomila.

I ve druhém poločase se začalo úpornou obranou hostí, kterou domácí ne a ne překonat. Byl to víc boj než fotbal, ale jak se říká účel světí prostředky. Jestli něco hostím chybělo tak to bylo vstřelení branky. Byla to dřina, kterou utnul opět domácí Pavel Lebeda, který v 62. minutě dává druhý gól domácích a načal tím velkých šest minut svého týmu.

  Domácí v tomto časovém rozmezí vsítili tři branky a rozhodli osud zápasu. Po Lebedovi se trefili Vojtěch Šnajdr a Kristián Hettner. Celek Zbytin získal obrovský klid a do konce utkání již nedopustil žádnou změnu skóre ze strany hostí. V 70. minutě musel předčasně pod sprchy rovnou  po červené kartě Vltavický Krnák za nemístné gesta směrem k hlavnímu arbitru bylo rozhodnuto o osudu utkání. Tři body ještě potvrdil Jaroslav Sedlák pátým gólem a vyprovází hosty nepopulárním bůrem domů k toku Teplé Vltavy.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Pavel Lebeda střelec domácích.: Jsem rád, že jsme dali zapomenout na loňskou špatnou sezónu a že se nám daří. Byl to velmi dobrý zápas a hosté nás dost dlouho zlobili. Vše rozhodla pasáž od 60. minuty, kdy jsme dali tři branky a bylo to pro nás dobrý.




Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - D. Žárovský [-] , O. Parus [-] , F. Šnajdr [-] , A. Lohynský [-] , J. Véber [-] - P. Lebeda [-] , K. Hettner [-] , Š. Novák [-] - M. Řehoř [-] , V. Šnajdr [-] -

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Szabo [-] , Z. Hődl [-] , L. Psotka [-] - V. Hundsnurscher [-] , J. Jirků [-] , J. Bihari [-] , J. Dolník [-] , N. Vardanjan [-] , P. Krnák [-] , P. Šindelář [-]

ŽK: 13. J. Szabo . ČK: 70. P. Krnák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - TUKA Luděk (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.