Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:30

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrý zápas s hokejovým skóre se hrál ve Ktiši, kde sídlí rezerva Lhenic.


Branky


0

Zápas, kdy se diváci baví a trenéři během jeho minut šedivý, tak takhle se hrálo ve Ktiši na konci okresu. Domácí sice poločas odehráli skvěle a vedli o tři branky. Druhý poločas však přines zvýšenou aktivitu hostí získal náboj a hrál se divoký zápas s mnoha šancemi a góly, což se divákům líbilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první čtvrhodině se domácí prosadili a do poločasu vedli rozdílem tří branek. Ani to však ke klidu nestačilo.

Hosté přijeli jako tým, který umí hrát s každým, ale domácí jsou  na Ktišské hrací ploše kde hrají svá utkání nebezpeční a Mářské za první poločas do ničeho nepustili. Patnáct minut oťukávání a hry ze zajištěných obran, kdy padlo na každé straně po dvou sřelách, které byly spíše propagační, než aby k něčemu vedly. Po té se trefil domácí Lukšovský a celek rezervy peckářů získal potřebný klid. Domácí jsou zkušený celek a dostal hosty pod tlak. Mářští byli v této fázi hry bezradní a domácí šli za svým. Do poločasu se trefili ještě Burda a střelec týmu Mrkvička a vypadalo to na jednoznačný vývoj pro domácí.

Domácí zapomněli na to, že se hraje devadesát minut a tak přišlo drama.

Do hodiny to byl jednoznačný vývoj pro domácí a když Lukšovský přidal čtvrtý gól mělo být rozhodnuto. Jenže hosté v rozmezí 60 a 65 minuty vsítili  Petrem a Miroslavem Sýsovými dvě branky a dostali se do hry. Domácí neměli již tak výraznou převahu a začalo se bojovat. Hosté vycítli šanci, ale domácí nechtěli drama připustit. Hrálo se na horu dolu a oba týmy se hrnuly do útoku a zapomínalo se bránit. Peckáři Lukšovským a Grilem přidali další branky, ale hosty to nezlomilo. Trenéři se mohli vykřičet a nabádali své svěřence, k soustředění na obrany. Jenže hráči již nechtěli do zadu hrát a tak se strhla v závěru zajímavá přestřelka, to když Lheničtí v 88. minutě Lukšovským ukončili brankový účet, ale hosté ještě ne. Mářští přidali nejdříve v závěrečné minutě Kunešem třetí branku a v nastaveném čase Topka vsítil čtvrtý gól hostí, a to bylo vše. Zajímavý závěr, který se musel líbit byl strhující pro všechny.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - J. Krotký [-] , J. Gregora [-] , P. Lukšovský [-] , J. Motz [-] , R. Sura [-] , P. Starý [-] , J. Růžička [-] , P. Šíma [-] , L. Burda [-] , J. Mrkvička [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - M. Sýs [-] , F. Topka [-] , V. Topka [-] , R. Skalický [-] , D. Košnař [-] , M. Skalický [-] , D. Kavan [-] , D. Chvál [-] , T. Rod [-] , P. Sýs [-]

ŽK: 71. R. Sura , 72. P. Prenner - 81. D. Chvál .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - LITVAN Jiří (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.