Větřní v závěru utkání strhlo vítězství na svou stranu


Branky


61. J. Plosz (p.) - 26. V. Decarli , 85. N. Kotlár
0

Vyrovnané utkání rozhodla až branka v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Decarli otevřel skóre

Dnes budu velice stručný. Sestava se dávala hodně špatně dohromady. Prakticky jsem uháněl celou neděli hráče, poněvadž jsem věděl, že nás bude max. deset. Upřímně se už těším na zimní přestávku, aby se dali zranění hráči dohromady. Nakonec nás bylo jedenáct a na druhý poločas dorazil S.Šťastný, který přišel v této sezóně vůbec poprvé. Vlastní utkání bych rozdělil na dvě části. První vyzněla lépe pro hosty a to jak výsledkově, tak i herně. Gólová trefa přišla z nohy Decarliho, který napálil míč z dobrých dvaceti metrů, která těsně před brankářem rychle spadla dolu. Další šance jsme v obraně celkem v pohodě odvraceli, byť převaha byla na straně hostí a tak se šlo do šaten za nejtěsnějšího rozdílu.   

Dokonalý tah trenéra hostí

Druhá půle byla z naší strany lepší a naše mírná převaha vyústila ve faul na Plosze L. v šestnáctce a tak následovala penalta. Tu bez problému k tyči proměnil Plosz J.. Bohužel čím víc se blížil konec utkání, tím víc jsme zalézali dozadu a to se nám stalo osudným. Trenér hostí Sulzer V. poslal deset minut před koncem na hrot Kotlára N. a tento tah mu vyšel dokonale. Po jednom centru do našeho malého vápna propadl míč přes tři naše hráče a brankář vyběhnout nestačil a tak se prosadil zmiňovaný hráč. Sám byl z centru, který prošel až k němu tak překvapený, že ani nevěděl, jak gól dal. Ten mu doslova spadl na prsa a od nich se odrazil k tyči. Bohužel pro nás běžela 85. minuta a na vyrovnání už zbývalo málo času. Hosté si výsledek zkušeně pohlídali. Nevím jestli dnes vyhrál lepší tým, ale z celkového pohledu musím říct, že hosté byli určitě fotbalovější. My neodehráli špatnou partii, ale do předu jsme bez Olaha F. plonkový. Kdybychom se takto presentovali ve venkovních zápasech, tak nemám problém a věřím, že bychom i nějaký bod přivezli, ale doma je to prostě málo. Těžko dnes někoho vyzdvihovat, poněvadž nikdo vyloženě nezklamal, ani nevyčníval. Snad jen "Měch" jako vlastně každý zápas odehraje, odmaká celý zápas a po právu je kapitánem, poněvadž příklad z jeho přístupu by si měli vzít všichni. Z hostů se mi líbil výkon Kotlára N..

 

Autor: Zdeněk Kemény, TJ Sokol Horní Dvořiště



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - SIVOK Jan (N), VOTÝPKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.