Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz zaskočila Dohalice.


0

Probluz si na domácím hřišti připisuje vysoký skalp Dohalic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně vyrovnaná první půle.

V první půli se po většinu času hrál vyrovnaný souboj. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Do vedení šli domácí. Hosté ale po ojedinělé šanci zvládli ještě srovna stav utkání na 1:1. Domácí ale dlouho remízový výsledek nechtěli držet a tak šli znovu do vedení. Na tento gól už hosté nedokázali zareagovat.

Brejky rozhodli.

Do druhé půle vstoupili o malinko lépe hosté. Podařilo se jim na svého soupeře zatlačit a opticky ho přehrávali. Bohužel pro ně to mělo ale minimální efekt, neboť si vytvářeli jen málo brankových příležitostí. Naopak domácí dávali svému soupeři lekce z produktivity a své brejkové situace s přehledem proměňovali.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dohalice
Vladimír Novák, předseda (hosté): Výsledek koresponduje s přístupem Dohalických hráčů.



Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brixí [-] , J. Klouček [-] (90. F. Kolovratník [-] ) , R. Neumann [-] , M. Brambora [-] (75. M. Štosek [-] ) - L. Podsadlo [-] (68. P. Kolakovský [-] ) , O. Karlík [-] (80. J. Telinger [-] ) , M. Hrdlička [-] , J. Hrdlička [-] - L. Brixí [-] , F. Neumann [-]

TJ Sokol Dohalice
J. Čížek [-] - J. Taichman [-] , M. Krátký [-] , T. Novák [-] , P. Pišl [-] - D. Zeman [-] (74. M. Záruba [-] ) , M. Gazdík [-] , M. Gazdík [-] (46. P. Zapadlo [-] ) , M. Nesvačil [-] (60. L. Lindr [-] ) - P. Miškař [-] , K. Kulhánek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.