Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov nezastavili ani posílené Trhové Sviny B


Branky


0

Vedoucí Římov zajížděl v dalším kole na hřiště Trhových Svinů B. Hosté jsou doposud v soutěži stoprocentní a výkony i výsledky, nasvědčující všem před sezóním prognózam, že bude Římov patřit k hlavním kandidátům na postup. Domácé minulé kolo vyhráli na hřišti Mladého B a proti lídrovi soutěže nastoupili s posílenou sestavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Římov šel do dvoubrankového vedení, ale domácí stihli do půle srovnat

Domácí výběr proti lídrovi tabulky nechtěl hrát druhé housle a do boje vyslal i některé hráče A týmu, jako byli Kurali nebo Kodras. Jenomže vstup do zápasu patřil hostujícímu celku. Už ve 2. minutě obral Žáček o míč domácího obránce a jeho střeleckému pokusu nedokázal zabránit ani brankář Brůha – 0:1. Ještě hůře to vypadalo s Trhovými Sviny po čtvrt hodině hry. Kukačka rozehrál standardní situace přesně na hlavu Maršána a ten poslal Římov do dvoubrankového trháku – 0:2.

 

Hosté měli na kopačce i třetí zářez na pažbu, ale Žáček tentokrát v zakončení neuspěl. Závěr poločasu pak patřil domácímu týmu. Ve 34. Minutě nacentroval z pravé strany Kurali a neobsazený Čenec na zadní tyči snížil – 1:2. Trhové Sviny kontaktní gól nastartoval a hosté se dostali pod mírný tlak. Ten vyústil dvě minuty před přestávkou ve vyrovnávací trefu. Po centru z levé strany se hlavou prosadil Fabián. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Římov se dostal znovu do trháku a tentokrát jej udržel

Druhý poločas začal vyrovnanou partií. Hrál se svižný fotbal, který musel přítomné diváky bavit. V 68. minutě šli hosté znovu do vedení. Kollár se zbavil ve vápně dvou protihráčů a přihrávkou oslovil ke skórování Froňka, který nezaváhal – 2:3. O šest minut později vedl Římov znovu o dvě branky. Dlouhý aut do vápna prodloužil Štrajt na Kukačku a ten tvrdou ranou k tyči nedal brankáři Brůhovi šanci – 2:4. Domácí nesložili zbraně a v závěrečných minutách přitlačili na pilu. Dostali Římov pod tlak sérií rohových kopů, ale ani jeden z nich neskončil brankou. Římov tak vyhrál i pátý zápas v této sezoně a dál vede III. třídu skupiny B.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "V utkání jsme se dostali brzy do vedení a zanedlouho jsme přidali i druhý gól. Poté jsme ovšem přenechali iniciativu domácím, kteří vyrovnali. Ve druhé půli se nám podařilo dvěma brankami zápas otočit a odvezli jsme si tak velmi cenné tři body."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Chuchel [-] , T. Čenec [-] , F. Pavel [-] , M. Kodras [-] , P. Randa [-] , J. Kurali [-] , D. Brůha [-] , M. Němec [-] , D. Tomek [-] , J. Valter [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] , P. Maršán [-] - M. Kollár [-] , P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] - J. Štrajt [-] - J. Martiš [-]

ŽK: 54. F. Pavel , 84. P. Randa - 18. P. Maršík , 51. M. Bauer , 76. M. Kollár .
Hráči zápasu: L. Froněk , F. Kukačka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - BEBČÁK Zdeněk (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.