Lišov B poprvé ztratil, vyšlápl si na něj Černý Dub


Branky


29. M. Švercl , 45. R. Hauser (p.) - 72. M. Žižka
0

Domácí hráči Černého Dubu přivítali na svém hřišti soupeře z Lišova B. Hosté byli po třech zápase v soutěži na prvním místě se stoprocentní bilancí, kterou se chystali prodloužit i na hřišti svého víkendového protivníka. Domácí po dvou jednobrankových pořážkách, dokázali minulé kolo otočit výsledek na hřišti Vrábče a namlsaní ze zisku tří bodů, chtěli v bodové sbírce pokračovat i před domácími diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe domácím

V sobotním parném odpoledni bylo vše připraveno k souboji mezi domácím Černým Dubem a hosty z Lišova B. Perfektně střižený trávník, který se ještě těsně před výkopem lehce zakropil vodou, vybízel k zajímavému zápasu. Trošku jinak, už vypadala samotná hra, která nenabízela zrovna strhující podívanou. Nutno říct, že více ze hry měli v prvním poločase domácí, kteří lépe kombinovali. V 15. minutě navíc přišla pro hosty velká komplikace, když se zranil brankář Vávra a na jeho místo musel zaskočit, stoper Dušan Mlýnek.

 

Druhý stoper Marek Fiktus, mu navíc zrovna práci neulehčoval. Ve 29. minutě špatnou rozehrávkou trefil jednoho z domácích hráčů, ve snaze odvrátit míč se srazil se svým spoluhráčem Žižkou, míč se pak dostal ke Šverclovi a ten umístěnou střelou k tyči poslal domácí do vedení – 1:0. A v závěru prvního poločasu začala akce domácích, znovu u hostujícího Fiktuse, který chyboval na levé straně. Míč se po přihrávce Tomáše dostal do vápna, kde ve snaze zabránit v zakončení fauloval Kopačka domácího Schneidera a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil stoper Hauser a bezpečně proměnil – 2:0. Tento stav svítil na ukazateli skóre i v poločasové přestávce.

Lišov B zlepšil rozehrávku, ale zápas dokázal už je korigovat vstřelou brankou

Lišov B nastoupil do druhé půle s větším odhodláním. Domácí jim mírně jejich snahu usnadnili, protože hráli více odzadu a hájili dvoubrankový náskok. Platonický tlak hostů vedl k několika centrům a následným zakončením. Vše ovšem pochytal s jistotou chytající brankář Trnka. Ten kapituloval až po centru Fiktuse, kdy se hlavou prosadil Žižka a snížil na rozdíl jedné branky – 2:1. V závěrečných minutách, už hosté více nestihli a Černý Dub si připsal cenné tři body. Naopak Lišov B poprvé v sezoně body ztratil.

 

foto: Kristýna Dvořáková



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Na velmi pěkně připraveném hřišti se nehrál nijak oslnivý fotbal. Domácí šli do poločasu s dvoubrankovým náskokem po našich dvou chybách. Druhý poločas jsme se více tlačili dopředu a podařilo se nám snížit. Na vyrovnání už jsme, ale nedosáhli. Škoda, možná by zápasu spíše slušela remíza."



Počet diváků: 20. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - POJAR Pavel (N), BOROVKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.