Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče doma deklasovala Vrábči osmi góly


Branky


0

Domácí hráči ze Slavče hostili na úvod sezony soupeře z Vrábče. Domácím se před sezonou vrátil šuter Miroslav Tošner a společně s dalšími posilami pomýšli klub z Novohradska v tabulce na nejvyšší příčky. Naopak hosté počítali před úvodním zápasem ztráty a tak byla role favorita na domácích hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí položili základ k výhře v prvním poločase

Od úvodních minut diktovali tempo domácí hráči. V 9. minutě se pak fanoušci dočkali vedoucí branky, když využil přihrávku od Jakuba Brouska, Roman Brousek - 1:0. Hra se odehrávala převážně před brankou hostujícího brankáře Schustera, který kapituloval po dvaceti minutách hry podruhé. Střelou zpoza vápna se prosadil opět Roman Brousek - 2:0. Slavče přidalo před odchodem do kabin ještě třetí gól. Centr Vodičky usměrnil mezi tři tyče, jarní nejlepší střelec Jakub Brousek - 3:0. Domácí si tak do šaten odnesli pohodlné tříbrankové vedení.

Slavče přidalo ve druhé půli dalších 5 branek. Jakub Brousek završil hattrick

Ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Domácí hráči měli nadále více ze hry a předvedenou hrou bavili přítomné diváky. Navíc jim servírovali i pohledné branky, jako třeba v 57. minutě, když se obranou hostí prokombinovali Tůma s Jakubem Brousek a druhý jmenovaný střelou do šibenice zvyšoval na 4:0. Za další tři minuty předvedl hezkou individuální akci Tůma a bylo to 5:0. V 67. minutě korigoval výsledek zápasu hostující Medula, když snížil na 5:1. Domácí hráči ovšem byli i nadále při střelecké chuti a pokračovali v kanonádě. V 75. minutě dovršil, za přispění hostující obránce, hattrick Jakub Brousek, když se prosadil střelou z vápna - 6:1. Sedmou branku domácích měl na svědomí Mrkvičky, když se krásně trefil do šibenice Schusterovy branky. Poslední slovo si pak vzal navrátilec Tošner, když prolomil po dvou tyčkách střelecké prokletí a upravil na konečných 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Brůha Karel (trenér): "Vstup do nového ročníku se nám vydařil skutečně parádně. Do mančaftu přišlo několik nových hráčů, vrátil se nám Míra Tošnerů a předvedenou hrou mužstvo naznačilo, že by mohlo být silné. Do zápasu jsme hned od začátku vstoupili aktivně, celkem brzo se nám podařilo dát gól, celý zápas jsme hru kontrolovali a soupeře z Vrábče k ničemu zásadnímu nepustili. V zápase jsme promarnili spoustu příležitostí, přesto jsme vstřelili osm gólů a předvedenou hrou potěšili místní fandy."

TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Těžko hledat slova na náš výkon. Rozlučku jsem si představoval jinak. Náš tým před sezonou oslabil a na úvod jsme dostali pěknou nakládačku. Snad se bude v průběhu soutěže klukům dařit lépe."



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - J. Vodička [-] , J. Tácha [-] , V. Graňo [-] , T. Vach [-] - J. Tůma [-] , R. Brousek [-] , C. Silva [-] - D. Mrkvička [-] , J. Brousek [-] , M. Tošner [-] -

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - J. Ohrazda [-] , Z. Medula [-] , L. Koclíř [-] , K. Bašta [-] , J. Vejskrab [-] , M. Šerý [-] , T. Knytl [-] , S. Knytl [-] , M. Hejbal [-] , M. Filištein [-]

ŽK: 71. M. Tošner - 82. M. Šerý .
Hráči zápasu: T. Vach , J. Tůma .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: AIBL Tomáš - MORONG Štefan (N), HES Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.