Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany doma rozstřílely Třebeš.


0

Vysoké vítězství si na domácím hřišti připisují Skřivany. Ty vyprovodily Třebeš šesti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snad všechny zápasy Třebše v jarní části soutěži jsou obdobné. Jejíž hráči jsou fotbalovější, lépe kombinují, ale chybí důraz a obětavost. Za to je většinou soupeř trestá. Skřivany je za to potrestaly hned šestkrát a tak si připisují vysoké vítězství, ve kterém se třemi góly blýskl Radek Schubert.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš B
www.trebes.cz: Po hodech vždy přichází půst. A to platí i ve fotbale. Minulý týden podal náš tým bojovný výkon a urval 3 body. Dnes, opět ve velmi pozměněné sestavě, však bojovnost a kvalita chyběla, a tak jsme slabému soupeři podlehli vysoko 6:0. Naši,,zkušenější,, hráči v sestavě nezvládají nést zodpovědnost na svých bedrech. Mělo by pro ně být ostudou, že daleko lepší a bojovnější výkon podá dorostenec, který má již zápas v nohách. Do sestavy se poprvé dostali dva mladší dorostenci. Michal Zvolánek na pozici stopera nezklamal. Pokud by vedle sebe měl opravdu zkušeného a kvalitního hráče, jeho výkon by byl jistojistě lepší. A druhý hráč David Lupínek se na kraji zálohy také neztratil.



Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
M. Božič [-] - M. Mágr [-] , O. Brzek [-] , M. Matějka [-] , P. Horák [-] - P. Vysuček [-] (67. J. Vízek [-] ) , P. Tauchman [-] , D. Pošík [-] (63. M. Kulich [-] ) , J. Škaloud [-] - R. Schubert [-] , M. Čapek [-] (84. P. Komárek [-] )

TJ Sokol Třebeš B
M. Hruška [-] - M. Kincl [-] , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] (46. M. Zvolánek [-] ) , J. Černý [-] - J. Rychtár [-] , J. Rederer [-] , R. Kollár [-] , M. Jankovský [-] - J. Sobotka [-] (57. D. Lupínek [-] ) , P. Mizerík [-]

Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.