Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mystěves nadělila Probluzi bůra.


0

Souboj týmů, které patří zhruba do střední části tabulky dopadl jasným výsledkem. Mystěves na domácím hřišti přejela hosty z Probluzi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový start.

Vyloženě snový start do utkání zažili domácí hráči. Těm se hned z prvního útoku podařilo vstřelit branku a výrazně si tak vylepšili start do utkání. Od domácích to nebylo rozhodně vše, protože od té doby jich bylo plné hřiště. Brzy se jim ještě podařila vstřelit druhá branka a v zápětí hned třetí. Po té se průběh lehce uklidnil a i hosté dostali možnost se trochu ukázat. Pro hosty to byl ale smolný zápas a tak to ani moc nevypadalo, že by se mohli zaradovat.

Domácí už to měli pod kontrolou.

V druhé půli si domácí užívali pohodový náskok a tak v klidu zápas dohrávali. Ke třem brankám přidali ještě dvě a to ještě několik šancí zahodili. Nakonec se tak mohou radovat z jasného vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - P. Brett [-] , A. Čížek [-] (85. D. Bureš [-] ) , P. Čapek [-] , F. Havlena [-] (46. J. Vodička [-] ) - V. Brett [-] , T. Pospíšil [-] , M. Linhart [-] , O. Martinič [-] - J. Havlena [-] (70. F. Hlaváč [-] ) , P. Hladík [-]

AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brambora [-] , J. Hrdlička [-] , J. Klouček [-] , R. Neumann [-] - L. Brixí [-] , F. Neumann [-] , M. Brixí [-] , P. Kolakovský [-] (62. J. Telinger [-] ) - O. Karlík [-] , L. Podsadlo [-]

Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.