2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice ve vyrovnaném utkání šťastnější.


Branky


0

Vyrovnané utkání, ve kterém domácí, narozdíl od hostů dokázali proměnit své šance. A tak si mohou užívat vítězství a dotažení svého dnešního soupeře na jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporný první gól.

Od začátku se hrálo vyrovnané utkání. V první větší šanci se ocitl hostující Hantsch, jeho pokus ale skončil na tyči domácí branky. Domácí si pak vytvořili taky pár příležitostí. Při jedné z nich si hostující brankář šel v malém vápně pro míč. Při pokusu o zachycení byl ale atakován. Rozhodčí ale nijak nezareagoval a tak nechal tuto spornou situaci plynout dál. A tak se hosté dostali zásluhou Vítka do vedení. Do konce poločasu se ještě dostal, po hezké kombinaci, hostující Gabriel. Jeho střela šajtlí letěla ale mimo. A tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0.

Hosté o něco lepší.

V druhé půli byli hosté o něco lepším týmem. Leč měli více ze hry, žádnou branku nevsítili. Domácí je proto zhruba po dvaceti minutách potrestali. Po brejkové situaci se balón dostal k osamocenému Vítkovi a ten druhou brankou v utkání zvýšil na 2:0. Stěžery se mohly přece jen dočkat alespoň čestné branky. Pět minut před koncem si na krásný centr Tušice naskočil Vácha. Jeho hlavička ale letěla do boční sítě.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice B
L. Kvasnička [-] - J. Srpek [-] , D. Mihl [-] , J. Pechar [-] , T. Turek [-] - R. Novák [-] , P. Vítek [-] , J. Laštovička [-] , O. Karabinoš [-] (72. J. Meliš [-] ) - Z. Hornych [-] (79. D. Hrubý [-] ) , M. Hruška [-] (33. O. Vítek [-] )

TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - J. Ducháček [-] , A. Mlateček [-] , O. Široký [-] , J. Samšeňák [-] - T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , R. Štěpánek [-] , P. Hantsch [-] (64. J. Mokrejš [-] ) - J. Pešl [-] (64. K. Vácha [-] ) , J. Gabriel [-]

Hráči zápasu: L. Kvasnička - J. Gabriel .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.