Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý Chlumec si odváží tři body z Kosiček.


0

Chlumec naplnil roli favorita a ze hřiště Kosiček si po vítězství 1:4, odváží tři body a upevnění druhé pozice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jasnou branku.

Domácím se povedlo hned na začátku utkání vstřelit branku. Dostali se tak do vedení 1:0. První poločas se odehrávala vyrovnaná partie. Bylo vidět minimum šancí a spíše boj o střed pole. Hostům se ale výsledek podařilo otočit a poločas vyhráli 1:2.

Jasně lepší hosté.

V druhé půli už nechtěl favorit ze Chlumec ponechat nic náhodě. Do domácích se pustili a dělali jim v obraně pořádně vítr. Ke dvěma brankám v první půli, přidali další dvě. Domácí mohou jen děkovat štěstí a vlastnímu brankáři, že výsledek skončili jen 1:4. Protože hosté spálili ještě minimálně pět tutových příležitostí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky
Radan Koliáš (domácí): Tento přístup hráčů nemá s fotbalem nic společného. Každý si z toho dělá srandu a pouze si jde na zápas udělat chuť na pivo. To by bylo v pořádku, kdyby ti hráči hráli za "béčko", co se týká A-týmu, tam se k tomu musí přistupovat trochu zodpovědněji.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky
J. Šanda ml. [-] - P. Borůvka [-] , M. Černý [-] , A. Zich [-] (74. V. Beneš [-] ) , M. Dašek [-] - J. Černý [-] , T. Koóš [-] (82. M. Kvaček [-] ) , P. Tér [-] , D. Bouška [-] - M. Stránský [-] , R. Vilimský [-] (40. L. Styblík [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - M. Bráborec [-] (74. R. Šusta [-] ) , J. Volný [-] , D. Appl [-] (46. T. Steklý [-] ) , M. Drahorád [-] - J. Myška [-] , V. Branský [-] , J. Kučera [-] , J. Svoboda [-] - J. Synek [-] , O. Kycelt [-]

Hráči zápasu: M. Stránský - M. Bráborec .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.