Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery se po jednoznačném průběhu utkání rozhodně nechtěly o body dělit.


0

Stěžery se na svém domácím hřišti ani po druhé v jarní části soutěže nemílily a v poklidném tempu si dokráčely pro jasné vítězství. Hlavním režisérem triumfu byl domácí Petr Hantch, který se postaral o dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nechtěli nechat nic náhodě.

Domácí do zápasu vletěli a hned od začátku soupeři dokazovali, že o vítězství rozhodně přijít nechtějí. Jedinou nástrahou v povedenném výkonu bylo snad jen střídání Štěpánka, který musel hřiště opustit ze zdravotních důvodů. Hráče Stěžer to ale vůbec nerozhodilo. O první a zároveň vítězný gól se postaral Jan Pešl. Ten si naběhl na pas za hostující obranu a zkušeně zakončil o tyč. Do poločasu se ještě dvakrát prosadila hvězda zápasu - Petr Hantch. Ten se projevil jako správný zabiják, na správném místě. S přihrávky od svých spoluhráčů, které směřovaly do vápna si v obou případech poradil. Uzavřel tím stav prvního poločasu.

Druhý poločas se už jen dohrával.

Do druhého poločasu domácí vystřídali dva hráče. A doničeho už se prakticky nehnali. Zápas byl rozhodnutý a dohrával se v poklidném tempu. 



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - D. Spielvogel [-] , J. Vácha [-] , J. Ducháček [-] , O. Široký [-] - T. Tušic [-] , R. Štěpánek [-] (15. M. Bílek [-] ) , J. Gabriel [-] (46. A. Mlateček [-] ) , P. Hantsch [-] - J. Pešl [-] (60. K. Vácha [-] ) , J. Samšeňák [-] (46. J. Mokrejš [-] )

FC Nový Hradec Králové B
J. Jaška [-] - L. Kaplan [-] , J. Bonhard [-] , J. David [-] , J. Vrabec [-] - V. Berger [-] , P. Vopálka [-] , M. Páter [-] , M. Klčo [-] - M. Přiklopil [-] , M. Puhlovský [-]

Hráči zápasu: P. Hantsch - J. Vrabec .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.