Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš roli favorita výsledkově nenaplnila.


Branky


0

Třebeš hrála s míčem, Probluz byla nebezpečnější. Hráči Třebše si na domácím hřišti po většinu zápasu hráli s míčem, do finální fáze se ale dostávali jen sporadicky. Soupeř je zato trestal. Nakonec se ale oba soupeři rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na zápase jsem byl přítomen osobně. V první polovině nám slušně zapršelo, na druhou půli se naštěstí udělalo hezky. A tak jak mé, tak oblečení diváků pěkně vyschlo. Mohli jsme tedy odejít pěkně za sucha. :)

 

Statisticky zápas dopadl velmi bohatě, při dělání čárek do kolonky "fauly" jsem se u konce obával, že už to nebudu mít kam psát.

               Třebeš B - Probluz A
Střely:               17:9
Fauly:                10:28
Offsidy:               4:3
Rohové kopy:      6:4
Odkopy:               5:8

V zápase se kopaly hned 3 penalty. Dvě z nich hostující brankář Brambora polapil a tak si zaslouží označení - hvězda zápasu. Bylo vidět velké množství faulů a většinu času se hrálo na polovině hostů.

Třebeš hraje, Probluz střílí a skóruje.

Prvních 5. minut bylo oťukávajících. Pak ale převzali iniciativu domácí. Drželi míč, snažili se kombinovat. Ale jejich kombinace jim kromě několika nepřesností moc nepřinesla. 
V 9. minutě utekl domácí obraně útočník. Už to vypadalo, že brankář stihne balón vypíchnout do autu. Jenže výrazným způsobem zasáhl i útočníkovu nohu a tak se kopala penalta. Tu si vzal na starosti Filip Neumann. 0:1.
Ve 12. minutě si balón letící za obranu sklepl hostující Lukáš Brixi, obešel gólmana a zvýšil na 0:2.
V 19. minutě zahrávali domáci standartní situaci. Míč letící ideálně do prostoru mezi penaltu a malé vápno, domácí hráč šikovně hlavou tečoval. Těsně vedle tyče. 
Ve 26. minutě, další standartní situace z levé strany, míč tentokrát brankáře překvapil a ten ho jen se štěstím dokázal odrazit na tyč.
Ve 34. minutě se hosté opět dostávají po úniku za obranu soupeře. Hostující útočník se dostal až do celkem slušné střelecké pozice, ale střela se mu vůbec nepovedla.
Od 39. minuty se na hřišti začaly dít věci. Nejprve se k odraženému míči dostal domácí útočník, vystřelil, ale obránce míč srazil na roh. Následující roh domácí zahráli na zadní tyč, kam si zaběhl Matěj Jankovský. A snížil na 1:2. To ale nebylo vše.
Běžela 40. minuta. Hosté rozehrávali po obdržené brance. Míč letěl na obránce, na které vystartovali domácí útočníci. Jeden z nich se ho zmocnil a ihned vtrhl do vápna, kde byl sražen a byla nařízena penalta. 
Minuta 41., špatně zahraná penalta od domácího hráče, gólman míč vyráží před sebe a domácí z dorážky trefují mimo.
Ve 42. minutě se domácí dostávají do další šance, už to vypadalo, že se útočník dostane sám na velkém vápně k míči. Brankář ale skvěle zasáhl.
Ve 43. minutě se na pravé straně skvěle uvolnil hostující hráč a tvrdou ranou na bližší tyč prověřil brankáře, ten pouze vyrazil před sebe. Z dorážky ale nic nebylo.
Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:2.

Druhá půle o dost poklidnější, až na závěr.

46. minuta, po rozehře se balón dostal k domácímu záložníkovi, který zkusil zvoleje překvapit hostujícího brankáře. Střela letěla těsně vedle levé tyče.
V 60. minutě se ve vápně hostů odehrálo několik sporných situací. Po jedné z nich nařídil rozhodčí penaltu pro domácí. Tu domácí zahráli úplně stejně, jako v prvním poločase a opět neproměnili.
V 66. minutě se vydal k sólu hostující útočník, obešel čtyři hráče a dostal se až k brankáři, kterého se snažil obstřelit. Netrefil se ale mezi tři tyče.
V 81. minutě se v domácím velkém vápně několikrát odrazil míč, ten se nakonec dostal k volnému hráči, který vypálil, ale jeho rána byla sražena.
V 88. minutě se k míči dvacet metrů od brány soupeře dostal Lukáš Rederer. Ten si balón připravil a krásnou střelou na vzdálenější tyč srovnal na 2:2.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
M. Hruška [-] - D. Tesař [-] (46. I. Kosyak [-] ) , R. Michlík [-] , R. Štěrba [-] (68. L. Drapák [-] ) , M. Kincl [-] - J. Matějka [-] (46. R. Kollár [-] ) , L. Rederer [-] , M. Jankovský [-] , D. Červinka [-] - J. Rederer [-] (28. J. Sobotka [-] ) , J. Rychtár [-]

AFK Probluz
L. Brambora [-] - R. Neumann [-] , J. Klouček [-] , J. Hrdlička [-] (86. J. Telinger [-] ) , M. Dresler [-] - M. Brixí [-] , L. Brixí [-] , M. Štosek [-] , F. Neumann [-] - O. Karlík [-] , Š. Macháň [-]

Hráči zápasu: L. Rederer - L. Brambora .
Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.