Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves svou jarní formu nepotvrdila a dostala sedmičku


0

Myštěves si chtěla vyšlápnout na dalšího soupeře z vršku tabulky, ale tentokrát své síly zřejmě přecenila. Starý Bydžov zcela ovládl hru a nadělil domácím sedm gólů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase čtyři branky v síti domácích

Úvod utkání vyšel lépe domácím a vypadalo to, že hru ovládnou. Jenomže bylo hodně vidět, že se jedná o poslední zápas sezony a domácím zcela chybělo soustředění na zápas. Dostávali gól za gólem a hosté byli rádi, že se na branky ani tolik nenadřeli. První poločas skončil 0:4 a domácí diváci se nestačili divit, co se to děje s jejich týmem.

Druhý poločas obrazem toho prvního

Fotbal je o chybách a těch v tomto zápase vytvořili domácí neuvěřitelné množství. V druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra, kde opět stříleli branky hlavně hosté. Domácím se sice povedlo vstřelit čestný úspěch, na který se neuvěřitelně nadřeli, ale hosté přidali další tři góly. Zápas nakonec skončil 1:7. pro domácí je to, vzhledem k průběhu hry, hodně krutá porážka. Starý Bydžov si touto výhrou potvrdil druhé místo v konečné tabulce. Myštěves skončila nakonec na pěkném pátém místě.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Bydžov
Starý Bydžov: Hostující tým vyhrál po taktické bitvě.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
F. Hlaváč [-]

SK Starý Bydžov
P. Šula [-] - J. Štoček [-] , M. Kutik [-] , M. Smutný [-] , J. Bark [-] - .. Váňa [-] , R. Fiala [-] , P. Václavík [-] , .. Doskočil [-] - O. Semerák [-] , J. Bužík [-]

Hráči zápasu: F. Hlaváč - M. Smutný .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.