Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený Převýšov smetl Lhotu pod Libčany


Branky


0

Převýšov si dnes pohrál s Lhotou pod Libčany a na cestu domů ji nadělil sedm kousků. O osudu utkání se rozhodlo již v prvním poločase, kdy domácí nastříleli do sítě hostů šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase šest gólů do sítě hostů

Domácí vtrhli na hosty jako uragán a začali je zasypávat střelami. Lhota pod Libčany se skoro vůbec nedostávala do hry a dostávala branku za brankou. Dnes si dokonce dal gól i nestárnoucí Hansl, gólman domácího celku. Byla to sice branka z pokutového kopu, ale myslím, že vytvořila rekord soutěže ve věku, ve kterém skóroval aktivní hráč. Poločasové skóre se zastavilo na 6:0 a hosté se hrozili, co ještě může přijít v poločase druhém.

Druhý poločas vyhrála Lhota pod Libčany

Druhý poločas začali domácí o mnoho vlažněji, než ten první. Určitě se na tom podepsalo i velké horko a hráčům se již tolik nechtělo běhat. Lhota inkasovala v druhém poločase pouze jednu branku a dvě dala. Takže druhý poločas se jí gólově povedl. Ale to je tak vše co k tomu můžeme říct. Protože kdyby domácí proměnili všechny své šance, tak je výsledek dvouciferný. Převýšov bude ještě v posledním kole bojovat o třetí příčku. To Lhota, v souboji dvou posledních týmů, se na domácím hřišti, bude chtít rozloučit vítězstvím.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany: Domácí byli posílení o dva hráče z ČFL, takže to po poločase bylo jednoznačné. Konečný výsledek byl k nám ještě milostivý.



Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Bazger [-] , J. Černý [-] (80. M. Steklý ml. [-] ) , J. Matouš st. [-] , P. Mareček [-] - M. Pilař [-] , P. Vaněk [-] , P. Hubáček [-] (81. J. Hansl st. [-] ) , M. Steklý st. [-] - T. Sedláček [-] (60. P. Pilař [-] ) , Z. Šanda [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
F. Mádlo [-] - L. Fogl [-] , F. Mádlo [-] , M. Nývlt [-] , L. Kučera [-] - M. Pavlis [-] , D. Podzimek [-] , B. Rakitskyy [-] , J. Srpek [-] - M. Hanžl [-] , P. Skřivan [-]

Hráči zápasu: F. Hansl , T. Sedláček - M. Nývlt .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.