Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas se spoustou gólů, rozhodli pro sebe hosté


0

V zápase bohatém na branky se oba týmy přetahovaly o vedení, aby nakonec z utkání vyšli vítězně hosté. Diváky potěšilo devět hezkých gólů a Starý Bydžov vítězství, kterým si upevnil druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů a remíza v prvním poločase

Dnešní souboj Nepolis a Starého Bydžova byl ve znamení otevřených obran a neustálého útočení. Domácí tým byl posílen o pár hráčů áčka, ale hosté mají vyrovnaný kádr, se kterým by již konečně rádi postoupili o třídu výš. Oba týmy vstřelily v prvním poločase po třech gólech. Vzhledem k průběhu prvního poločasu, sliboval brankové hody i ten druhý.

V druhém poločase vstřelili hosté o branku víc

Druhý poločas začaly oba týmy zodpovědněji a bylo vidět, že ani jedno z mužstev nechce lacino inkasovat. Domácí měli mírnou převahu, kterou však dokázali zužitkovat pouze jednou brankou. Hosté dokázali využít dvou brejkových situací a naklonili si skóre na svou stranu. Konečný výsledek utkání neovlivnila ani červená karta v závěru utkání. V 84.minutě ji obdržel hostující Ondráček. Přesilovka domácích byla příliš krátká, než aby toho dokázali využít. Starý Bydžov v derby vyhrál o branku, a jelikož vstřelil o gól víc, tak jeho vítězství bylo zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy: Měli jsme sice mírnou převahu, ale gólově se nám nepovedlo odskočit. Hostům to dnes pálilo a tak dali o gól víc než my.

SK Starý Bydžov
Starý Bydžov: Domácím nepomohli ani čtyři lidi z áčka!



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
J. Marko [-] - M. Ullmann [-] , T. Skokan [-] , O. Skokan [-] , J. Mušek [-] - L. Pánek [-] , M. Spejchal [-] , R. Hanuš [-] , T. Marek [-] - R. Matys [-] , T. Hanuš [-]

SK Starý Bydžov
P. Šula [-] - M. Kutik [-] , M. Ondráček [-] , .. Doskočil [-] , T. Lechman [-] - R. Fiala [-] , P. Václavík [-] , .. Zmítko [-] , L. Tomeš [-] - J. Bužík [-] , J. Štoček [-]

ŽK: 44. T. Skokan , 56. M. Ullmann , 72. R. Matys , 86. M. Spejchal - 44. L. Tomeš , 49. M. Ondráček , 50. J. Bužík , 67. T. Lechman . ČK: 84. M. Ondráček .
Hráči zápasu: R. Hanuš - P. Václavík , R. Fiala .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.