Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Zahradník rozhodl o vítězství Libčan


0

Klasické derby Mezi sousedními obcemi Libčany a Lhota pod libčany, skončilo vítězstvím Libčan, které rozhodly o svém vítězství pěti góly ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase musel nastoupit i náhradní brankář Libčan

Domácí hráči se k zápasu scházeli jak šváby na pivo a tak nastoupili k utkání pouze o devíti hráčích. To byla voda na mlýn hostům, kteří v úvodní čtvrthodině ovládli hru. Ke své smůle se jim branka vstřelit nepodařila. Po čtvrthodině hry domácí doplnili sestavu na plný počet hráčů a hned převzali iniciativu. Povedlo se jim vstřelit branku a vedli 1:0. Lhota se nevzdávala a přidala na důrazu. Odměnou jí byla vyrovnávací branka, která bohužel pro ně neplatila, protože míč již opustil hrací plochu. Do kabin se šlo za těsného stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas rozhodla šťastná ruka trenéra Libčan při střídání

Do druhého poločasu nastoupil tým Libčan s jednou, za to ale zásadní změnou. Náhradního gólmana, který odvedl kus poctivé práce, vystřídal klasický útočník Marek Zahradník.  V úvodu druhého poločasu vybojovali hosté roh. Po jeho zahrání si klasického vlastňáka vstřelil Kroupa z Libčan a bylo srovnáno na 1:1. Jenomže žádné drama se nekonalo. Domácí převzali iniciativu a až do konce zápasu již Lhotě nic nedovolili. Marek zahradník si v útoku dělal, co chtěl, a podařilo se mu vstřelit tři krásné góly. Konečné skóre se nakonec zastavilo na výsledku 6:1. A tak v derby zaslouženě vyhrály Libčany.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Libčany: Ze začátku nás nastoupilo pouze devět, ale když jsme počet hráčů dorovnali, tak už jsme byli lepší. Ve druhém poločase jsme rozhodli o našem jasném a zaslouženém vítězství.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany: Domácí se v druhém poločase hodně zlepšili a v úvodu druhého poločasu rozhodli celý zápas.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Kroupa [-] , M. Horáček [-] , M. Tlučhoř [-] , J. Pavlíček [-] - J. Zikl [-] , J. Mádlo [-] , J. Fejgl [-] , V. Hruška [-] - T. Novák [-] , V. Kocián [-] (45. M. Zahradník [-] )

TJ Sokol Lhota pod Libčany
R. Trubač [-] - L. Kučera [-] , V. Peroutka [-] , R. Mádlo [-] , S. Čížek [-] - B. Rakitskyy [-] , D. Švarc [-] , D. Podzimek [-] , L. Fogl [-] - P. Pavlík [-] , P. Skřivan [-]

Hráči zápasu: M. Zahradník .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.