Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Myštěves zvládla závěr zápasu i v deseti


0

Myštěves vyhrála ve Lhotě pod Libčany zcela zaslouženě, protože si v zápase vytvořila více brankových příležitostí a i více jich proměnila. Navíc po zranění hráče, museli hosté dohrávat o desíti a i tak zvládli závěr zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase předvedli hosté dokonalý obrat

Hosté vstoupili do zápasu hodně aktivně a vytvořili si několik solidních brankových příležitostí. Jenomže žádnou nedotáhli do konce a přišel trest. Domácí podnikli snad svůj druhý útok a hned úspěšně. Dostali se do vedení 1:0. Hosté nesložili zbraně a jejich hráči nadále podnikali útok za útokem. Nakonec se jim povedl dokonalý obrat prvního poločasu, když v rychlém sledu po sobě nastříleli tři branky. Do kabin tak šli zvesela hosté, kteří vedli 1:3.

 

 

 

 

 

Ve druhém poločase Myštěves drama nepřipustila

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Povedlo se jim dostat domácí pod tlak a přidat další dvě branky. Za stavu 1:5 to vypadalo, že je zápas rozhodnutý, ale nebylo tomu tak. Domácí snížili z pokutového kopu na 2:5. Chvilku poté, po hrubce v obraně hostí, snížili domácí na 3:5. Navíc se hostům zranil hráč a neměli již nikoho na střídání, takže hráli o desíti. Domácí konečně vyvinuli veliký tlak, ale až do konce zápasu se už neprosadili. Myštěves si z poslední Lhoty pod Libčany odváží tři body a její vítězství je zasloužené.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Myštěves B
Myštěves: V prvním poločase se nám povedlo otočit ze 1:0 na 1:3. Ve druhém jsme přidali další dva góly a domácí už jen snížili. Naše výhra je zasloužená, protože jsme měli v zápase hodně šancí a byli jsme lepším mužstvem.

Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
L. Fogl [-] - D. Švarc [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - O. Liebish [-] , J. Petráček [-] (70. D. Bureš [-] ) , P. Maximilián [-] (46. T. Valenta [-] ) , F. Hlaváč [-] - P. Kopuletý [-] , D. Jelínek [-] , M. Drobek [-] - V. Gracík [-] , O. Martinič [-]

Hráči zápasu: O. Martinič , F. Hlaváč .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.