2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na uhájení druhého místa stačila domácím remíza


Branky


4. J. Jelínek , 90. O. Nosek - 73. J. Fedor , 75. J. Fedor
0

V zápase o druhé místo měli více ze hry domácí a první poločas vyhráli. V druhém poločase hosté výsledek otočili a domácí srovnali až v poslední minutě. Neděliště skončilo na druhém a Sendražice na třetím místě tabulky. Pro Neděliště je nepostupové druhé místo zklamáním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól ze začátku utkání rozhodl první poločas

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a hned ve 4.minutě se ujali vedení brankou Jelínka. Celý první poločas měly Neděliště převahu, ale dalšími brankami ji již nevyjádřily. Hosté si vytvořili pouze dvě šance, ale díky nepřesnosti v zakončení se jim gól vstřelit nepodařilo. První poločas tak skončil 1:0 pro domácí.

V druhém poločase drama až do konce

Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji domácí. Jenomže každou svou šanci docela lehkovážně zahazovali a tak přišel zákonitý trest. Hosté využili dvou minut k otočení skóre a najednou to bylo 1:2. To se v 73. a v 75.minutě trefil hostující Fedor. Tentokrát museli domácí opravdu zabrat a přitlačili konečně hosty na jejich polovinu. V závěrečném náporu se domácím povedlo srovnat brankou Noska. Domácím remíza stačila na udržení druhého místa.



Ohlasy k zápasu


SK Neděliště
Neděliště: V sousedském derby, kde šlo o druhé místo v soutěži, měli více šancí domácí a zaslouženě vyrovnali. Dnes bych dal jako hráče zápasu všechny hráče :-)

TJ Sokol Sendražice
Sendražice: Zasloužená remíza



Sestavy


SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - O. Nosek [-] , O. Matyásko [-] (57. J. Hubáček [-] ) , P. Čejka [-] , K. Mergl [-] - I. Svatoň [-] , J. Kořínek [-] , R. Voňka [-] , L. Stanner [-] - J. Jelínek [-] , D. Pekáč [-]

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - J. Merxbauer [-] , R. Med [-] (46. J. Michalička [-] ) , M. Štorek [-] , J. Modrý [-] - J. Fedor [-] , O. Dus [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] - S. Špás [-] , O. Zimmermann [-]

Hráči zápasu: O. Nosek , J. Jelínek - J. Fedor .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.