Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov si na závěr sezony zastřílel


0

Černilov dlouho bojoval o postup ze IV.A. třídy. Závěr sezony mu ovšem nevyšel a tak nakonec skončil na čtvrtém místě. Poslední Probluz, ještě v prvním poločase, doufala, že bude bodovat i ve třetím zápase po sobě. Černilov hosty vyvedl z omylu nastřílením dalších šesti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhráli domácí 2:1

Celý první poločas se více útočilo, než bránilo a nejvíc práce měli gólmani. I když bylo docela dost šancí, tak gólů zase tolik nepadlo. Za domácí se ve 20.minutě trefil snajpr Jelen a po šesti minutách vyrovnal hostující Kolakovský. Nakonec skončil první poločas výhrou domácích, když se tři minuty před koncem poločasu trefil domácí Holeček. Hostům poločasový stav vyhovoval a věřili, že se jim v druhém povede srovnat.

Domácí přidali v druhém poločase šest gólů

Hned na začátku druhého poločasu vstřelil branku Benák a zvýšil stav na 3:1. Na obou týmech se začínala projevovat únava z probděné noci a tempo hry se zpomalilo. Ale pouze na dvacet minut. Po hodině hry se začali dít věci!! Domácí nastříleli postupně dalších pět gólů a nakonec z toho byl pořádný nářez pro hosty. Celkové skóre se zastavilo na 8:1. Černilov si tak po nevydařených zápasech spravil náladu a sezonu zakončil vysokou výhrou. Probluz skončila úplně poslední a do nové sezony má co napravovat.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Černilov: Na obou týmech bylo znát, jak se těší na konec sezony. Zodpovědnost zůstala na včerejší rozlučce. Kvalita se projevila po změně stran.




Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] - J. Dolejší [-] (51. J. Nápravník [-] ) , A. Bouchal [-] , M. Voltr [-] (60. M. Šmied [-] ) , P. Turek [-] - J. Nápravník [-] (73. T. Obzina [-] ) , J. Havlas [-] , T. Matoušek [-] , P. Benák [-] - P. Jelen [-] , M. Holeček [-] (73. V. Hlaváč [-] )

AFK Probluz B
R. Neumann [-] - J. Hrdlička [-] (46. V. Hypský [-] ) , R. Falta [-] , V. Kaplan [-] , P. Košťál [-] - M. Brambora [-] , Š. Macháň [-] , M. Zvelebil [-] , P. Kolakovský [-] - M. Hrdlička [-] , M. Dresler [-] (73. L. Podsadlo [-] )

ŽK: 51. P. Kolakovský .
Hráči zápasu: J. Nápravník , A. Bouchal - P. Kolakovský .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.