Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice si poradily se Sendražicemi jednoznačnou výhrou


0

Do zranění hostujícího útočníka Vrány, byli hosté lepším týmem. Poté již domácí hru ovládli a celkem v poklidu dovedli zápas k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí, na rozdíl od hostů, své šance využili

V prvních dvaceti minutách byli mírně lepší hosté, ale žádnou ze svých šancí nedokázali proměnit. Sendražice nemají moc široký kádr, a když se jim zranil jejich nejlepší hráč Vrána, tak za něj adekvátní náhradu prostě neměli. Jejich hra šla postupně do průměru a domácí toho dokonale využili. Dva góly v síti Sendražic rozhodly první poločas ve prospěch domácích a nic nenasvědčovalo, že by se hosté dokázali vzchopit k odvetě.

V druhém poločase domácí přidali další dvě branky

Druhý poločas nebyl úplně jednoznačnou záležitostí domácích. Jenomže Sendražice dnes opravdu neměly svůj den a nedokázali si ani vytvořit žádnou šanci. To domácí opět dali dva góly a v zápase už vedli 4:0. V zápase se zaskvěl hlavně střelec tří branek, domácí Hrabě. Hostům se povedlo vstřelit čestnou branku až těsně před koncem utkání, kdy se trefil Hlavatý. Po této prohře ztratily Sendražice i teoretickou naději na první místo.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Jan Štrajt - Libřice: Vyrovnaný zápas, ve kterém dokázali Libřice proměnit svoje šance a pohlídali si zasloužené vítězství. Hosté hráli dobře pouze po vápno, šance si vytvořili až v závěru, kdy vstřelili čestný úspěch.

TJ Sokol Sendražice
Pejcha Zdeněk - Sendražice: Dokud se nám nezranil náš nejlepší hráč Vrána, byli jsme lepším týmem. Domácí dali v prvním poločase takové nemastné, neslané dva góly. My jsme se na nic nezmohli a zaslouženě prohráli.



Sestavy


SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - P. Ličman [-] , P. Hrubý [-] , M. Šenk [-] , M. Reich [-] - J. Mildner [-] , M. Zeman [-] , D. Volter [-] (65. D. Štefan [-] ) , L. Souček [-] (35. B. Niedoba [-] ) - M. Hrabě [-] , L. Vostrovský [-] (70. J. Daniš [-] )

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - J. Merxbauer [-] , O. Zimmermann [-] , J. Modrý [-] , M. Štorek [-] - L. Hlavatý [-] , J. Fedor [-] , P. Koval [-] , O. Dus [-] - P. Vrána [-] (23. S. Špás [-] ) , J. Čížek [-]

Hráči zápasu: M. Hrabě - L. Hlavatý .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.