Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice si s chutí zastřílely a nadělily hostům sedmičku


0

Ve druhém poločase vystřídali všichni čtyři náhradníci: Adamovič, Štefan, Daniš, Vostřovský

Probluz, která přijela do Libřic pouze s deseti hráči, nemohla počítat s ničím jiným než debaklem. Taky odjela se sedmibrankovým přídělem. Nejlepší hráč na hřišti byl David Brzek, který dvě branky dal a na pět přihrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase

Než rozhodčí pískl do píšťalky, tak už domácí měli výhodu o jednoho hráče na hřišti navíc. Hostující Probluz totiž přijela pouze s deseti hráči. Navíc domácí nastoupili s obrovským odhodláním a hosté se nestačili otáčet. Již v prvním poločase to bylo 5:0 a to již bylo pomalu na ručník do ringu. Ale ve fotbale se to nedělá a tak se musel odehrát i druhý poločas.

Druhý poločas pouze dvě branky v síti hostí

Druhý poločas domácí již odehráli v klidném tempu a vstřelili pouze dvě branky. Prostřídali všechny náhradníky, a i když se zápas odehrál na polovině hostí, tak spoustu šancí domácí zahodili. Hosté sice odjeli se sedmibrankovým přídělem, ale ten byl podle průběhu hry ještě milostivý. Libřice jsou pevně usazené v klidném středu tabulky a Probluz, ta je beznadějně poslední.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Libřice: Celý zápas jsme hráli na jednu bránu, protože hosté přijeli pouze v deseti. Sice jsme si z chutí zastříleli, ale byl to zápas o ničem.

AFK Probluz B
Probluz: Dnes jsme nebyli domácím vůbec rovnocenným soupeřem. Taky to tak dopadlo.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - P. Ličman [-] , P. Hrubý [-] , M. Šenk [-] , J. Mildner [-] - B. Niedoba [-] , D. Volter [-] , L. Souček [-] , J. Církva [-] - D. Brzek [-] , M. Hrabě [-]

AFK Probluz B
M. Brixí [-] - F. Kolovratník [-] , R. Falta [-] , P. Kolakovský [-] , J. Hrdlička [-] - T. Šikula [-] , L. Brixí [-] , J. Telinger [-] , T. Volf [-] - L. Podsadlo [-]

Hráči zápasu: D. Brzek - M. Brixí .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.